Menu
Battleborn: megjelent az ingyenes verzió
Szerző: xoki, 2017. június 07., hír

A Gearbox fejese, Randy Pitchford szeptember környékén még tagadta, hogy a Battleborn free-to-play játékká válna valamikor a közeljövőben. Most viszont megtörtént az ingyenesen letölthető verzió indulásának bejelentése, amelyben nem lesz időlimit vagy korlátozott szint.

Akárhogy nézzük, nagyon szeretnék elkerülni a free-to-play kifejezést, de kiindulva abból, mit tartalmaz ez az „ingyenes próbaverzió”, látható, hogy mégis arról van szó. A tartalom egy része külön lesz feloldható, a 30 karakterből minden héten 6 lesz játszható. A karakterek haladása elmentődik, így azok visszatéréskor ugyanonnan fejlődnek majd tovább. Story Mode Operation, skinek és különböző erősítők pedig játékbeli pénzért vásárolhatók vagy a Platinum premium fizetőeszköz felhasználásával.

Néhány cucc birtokában a teljes verzióra váltás után kreditbeli kiengesztelést kapunk a duplázott tárgyak esetében. Bárki, aki már birtokolja a játékot, a „Founder” státuszt kapja meg, amely sok bónuszt, például 50000 kreditet, legendás felszerelést jelent.

A fentiekről bővebb információ itt található.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
Tyrion Lannister avatar
2 éve | 2017. 06. 08. 14:39:36
#
Alapból ingyen kellett volna megjelentetni. Az Overwatch-csal nem szállhat versenybe, ingyen meg már régóta ott a Paladins, ami ráadásul teljesen free-to-play (igaz farmolni kell). Bár a látványvilág akkor is fizikai fájdalmat okozott volna, ilyen mennyiségű és ilyen színes effektet nem tudom hogy lehet hosszú távon elviselni.
atemi105 avatar
2 éve | 2017. 06. 09. 11:10:56
#
@Tyrion Lannister: Ez is teljesen free-to-play, csak ők nem szeretik így hívni. Amúgy egyetértek, tényleg így kellet volna megjelennie, dehát "take two".


Lite versions: