Battle royale módot kap a Halo Infinite

Szerző: xoki | 2022. April 18. | hír | 2 hozzászólás

Mostanában elég sok pletyka szólt a Certain Affinityről. A stúdió állítólag a saját Xbox Game Pass IP-jén dolgozik, időközben a 343 Industries csapatával is szorosabb kapcsolatot kezdett ápolni, és jelenleg a Halo Infinite battle royale módján tevékenykednek.

A Halo Infinite fájljaiban megbújó titkok feltárásával foglalkozó adatbányász csoport, az Infinite Leaks battle royale módra utaló jeleket fedezett fel. Igazából a játékmód létezését Jez Corden erősítette meg, aki nemrég szintén megosztott velünk néhány apróságot a projektről, amely már több mint két éve készül.

A „Tatanka” kódnevet viselő játékmód olyasmi lesz, mint a Call of Duty: Warzone, melyet szintén egy különálló játékként fognak kezelni. A mód a Halo Infinite Season 3 vagy Season 4 környékén érkezik, de már a nyáron bejelenthetik. A battle royale mód állítólag már régóta tervben volt, de a fejlesztőcsapat egy teljesen új játékmód helyett inkább a kampányra és az alap multiplayerre fordította az erőforrásait, hogy a széria rajongóinak kedvezzen.

Sajnos hivatalos megerősítés még nem érkezett, de az elkövetkező hetekben biztosan felbukkan még néhány újdonság, például a Halo Infinite Season 02 patch is rengeteg új információt rejthet.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite
Megjelenés: 2021. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Ha így haladunk lassan az élet is kap egy Battle Royal módot.
1
2
0
0
Arthur Morgan avatar
Már minden sz.arba belerakják...... Mintha annyira nélkülözhetetlen lenne..
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció