Barcelonában nyit új stúdiót az IO Interactive, ahol 3 projekten is dolgoznak majd

Szerző: Pafry | 2021. April 25. | hír | 1 hozzászólás

Az IO Interactive, amelyet leginkább a nemrég harmadik felvonásával gazdagodó modern Hitman szériáról ismerhetünk, 2017 óta számít független stúdiónak, amikor is kivásárolták magukat a Square Enix égisze alól. Az elmúlt négy évben a cég immáron a második új stúdióját nyitja a nagyvilágban, pontosabban Barcelonában, ahol mindjárt egyből három új projekten fognak munkálkodni.

Az egyik a három készülő játék közül minden bizonnyal az ősszel leleplezett Project 007 lehet, amely projekt mellé elkél a segítség, hiszen a fejlesztők tervei szerint egy teljesen eredeti történetet szeretnének alkotni a James Bond franchise világából. Másodsorban a Hitman világát sem engedik el teljesen, és bár ugyan korábban úgy fogalmaztak, hogy egy időre parkolópályára teszik a szériát, ám azért így is készül valami a háttérben. Ez pedig vagy egy teljesen új Hitman-játék lesz, vagy épp a készülő mobilos változat, a Sniper Assassin fejlesztésébe segítenek be, amely egyébként még idén elérhető lesz Androidra, valamint IOS-re is.

Az új stúdió végezetül pedig elkezdett dolgozni egy eddig még be nem jelentett projekten, amelyhez már javában keresik a fejlesztőket, reméljük, erről is hamarosan többet megtudhatunk.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TRACERHD avatar
007-et alig várom már csak ne egy epic exkluzív pénzlehúzó fos legyen.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció