Az Xbox Game Pass hamarosan EA Play hozzáférést is biztosít

Szerző: xoki | 2020. September 10. | hír | 9 hozzászólás

A Microsoft bejelentette, hogy az év későbbi részétől az EA Play is része lesz az Xbox Game Pass Ultimate és az Xbox Game Pass PC tagságnak, miközben az ár változatlan marad.

Az EA Play eddig EA Access és Origin Access néven futott, de az Electronic Arts nemrégiben átnevezte az előfizetői szolgáltatását. Az EA Play PC-n és konzolokon is elérhető, arról nem is beszélve, hogy a cég saját kliense mellett már Steamen is megtalálható. Hamarosan pedig a Microsoft előfizetői szolgáltatásának is része lesz. Az Xbox Game Pass és az EA Play is hatalmas könyvtárral várja a játékosokat, szóval az összefogást követően már tényleg hihetetlen választékot tárnak elénk.

Az EA Play tagsággal árengedményt is kaptok az EA digitális játékaira, az új címekhez próbalehetőséget is biztosít, illetve játékbeli extrákat is kaptok. Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők pedig Android eszközökön is játszhatnak. A szolgáltatásért havi 5 dollárt kérnek, de az új felhasználóknak az első hónapért csak 1 dollárt kell kicsengetniük.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Es akkor mi van ha nekem most van game pass meg ea elofizetesem is? Ossze kapcsoljak csak es kevesebbet fizetek vagy az egyiket le kell mondanom?
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Jó lenne az EA pass külön is csak alig van frissítés . Kevés ,ha beleteszik minden évben az új Nfs-t. Pl: Sims4 a baratnőm kedvence ,de egyetlen kiegészítőt sem adnak mellé 😞
0
0
0
0
andorko avatar
Én eddig csak PS5 ben gondolkoztam de most, hogy láttam az Xbox Series S-t és ezt a Game Passt már nagyon Xbox fele billen a mérleg nálam persze megvárom még a PS5 végső árát is de jelenleg szerintem jobban megéri egy Xbox Series S + Game Pass persze annak aki nem akar 4k ban 120 FPS-el játszani én bőven elvagyok a Full HD 60 FPS-el még RTX se kell anélkül-is jól néznek ki az új játékok.
0
0
0
0
no avatar
Ajjjajj nagyon bekemenyitettek, mostmar azert kezd az xbox fele billenni a merleg. Kiralyak az PS exclusivok de itt lehet mar a minosegi mennyiseg gyozni fog az extraminoseggel szemben.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
Engem nem érint a dolog de ettől függetlenül ez nagyon jó hír!
0
0
0
0
visor261 avatar
"Microsoft will increase the price of the Xbox Game Pass subscription for PC games to $10 per month. The current price is 4 euro per month.The Xbox site shows 10 euros per month this will happen starting September 17."
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció