Az Uncharted: Legacy of Thieves a Sony legrosszabb PC-s rajtját produkálta

Szerző: xoki | 2022. October 26. | hír | 8 hozzászólás

A Sony PC-s kiadásai mindig hatalmas népszerűségre tettek szert a Steamen, ellenben az Uncharted: Legacy of Thieves rajtja elég gyengécskére sikeredett, és közel sem teljesített olyan jól, mint a cég korábbi játékai.

Mindenképpen jó látni, hogy az Uncharted 4 és annak különálló kiegészítője már a PC-sek számára is elérhető, de mivel a Sony úgy döntött, az eredeti trilógiát nem hozza át a platformra, az Uncharted: Legacy of Thieves elég kínos pozícióba került. Valószínűleg ennek köszönhetők a vártnál alacsonyabb eladási mutatók: a kollekció megjelenésekor az egyidejű játékosok száma 11 000 környékén volt, ami jelentős visszaesésnek mondható az olyan címekhez képest, mint a God of War (73 000), a Spider-Man Remastered (66 000), a Horizon Zero Dawn (56 000) vagy a Days Gone (27 000). Ezek ugyebár mind egy remek történet kezdetei, miközben jelen esetben a Sony Nathan Drake kalandjának lezárására invitálta a játékosokat.

Bár a játékosok száma jóval alacsonyabb, többségük pozitívan vélekedett a játékról. Ugyebár előfordulhat, hogy kicsit rosszul időzítették a megjelenést, hiszen az egyik legmozgalmasabb hónapra csúsztatták el a játékot, azaz egyáltalán nem lenne meglepő, ha a későbbiekben jelentősen megugrana a játékosok száma.

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
Megjelenés: 2022. October 19. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Iron Galaxy, Naughty Dog
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Neo1989 avatar
Kár, hogy akinek nincs PS-e az nem tudja, hogy a 2 volt az igazán jó rész.
Azt kellet volna kiadni.
0
0
0
0
no avatar
Pedig a játék nagyon szép és a történet is jó! Viszont az irányítás az nem sikerült valami jól ! Van benne pár bug is de elviselhető szinten!
0
0
0
0
💬 3
xCube avatar
@joe733: Egy ilyen játéknál a billentyűzet amúgy sem praktikus, mindenképpen érdemes kontrollerrel játszani.
0
0
0
0
Liptik avatar
@xCube: Miért is? Pont, hogy ezt könnyebb billentyűzeten játszani, főleg, ha lövöldözöl, és nincs bekapcsolva az aim asist.
0
1
0
0
xCube avatar
@Liptik: Nem az egérrel való célzásra gondoltam, hanem az analóg TPS manőverezésre. Mert ugye nem egy shooterről beszélünk.
1
0
0
0
lopika avatar
Az összes részt kellet volna kiadni, na az a kollekció az ütött volna.
6
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció