Menu

Az összes Call of Duty játékból kitiltja a csalókat az új anti-cheat rendszer

Szerző: xoki, 2021. november 16., hír

A Call of Duty: Vanguard megjelenésével az Activision új anti-cheat rendszere is bemutatkozott, melynek köszönhetően a csalók mostantól az eddigieknél sokkal komolyabb büntetésekre számíthatnak.

A Ricochet anti-cheat rendszer mögött álló csapat nemrég egy friss bejegyzést tett közzé, amelyben kifejtették, hogy nem fogják tolerálni a csalókat, és komolyabb kihágások esetében végleges kitiltásban részesül az adott felhasználó. Ez nem csak adott játékra lesz érvényes, hanem az összes Call of Duty címre, vagyis ezek a játékosok a múltbéli és jövőbeli részekkel sem játszhatnak majd.

Tehát a többszöri csalásnak mostantól komoly következményei lesznek, de természetesen alapból nem ajánlott ilyesmivel próbálkozni, hiszen mások élményének elrontása is szabályzatellenes, ahogy a hardver ID elrejtése/álcázása is, mivel azt szokták használni egy adott PC kitiltásához. Ennek a módszernek köszönhetően például új felhasználói fiók készítésével sem térhetnek vissza a kitiltott csalók.

A Ricochet anti-cheat a Call of Duty: Vanguard Warzone refresh érkezésével debütál majd, vagyis előreláthatóan még ebben az évben sor kerül rá. Az új kernel-alapú rendszer csak a játék PC-s verziójában lesz jelen.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 18
reszler112233 avatar
Jó pár éve egyáltalán nem játszok semmilyen CoD-val. Utoljára Modern Warfare 2-vel játszottam, megy CoD 2-vel, de mindkettőben folyton tiltottak, pedig sose használtam semmilyen csalást Viszont engem mindkettőben lőttek fejen többször is átláthatatlan falon keresztül, azt ugye meg csak csalással lehet egy huzatban többször is, mert oké hogy ha vaktában lövöldöz a fara akkor eltalálhat, de nem egy lövéssel pont fejbe. Ez volt az egyik fő ok hogy ezeket a játékokat hanyagolom már jó ideje.
0
0
0
0
retek77 avatar
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣oké oké :D akkor több lesz a csaló mint anno!!!✔️ Amugy is mindenki ezt mondja hogy kitilt minden csalót.........🤣🤣🤣Persze persze
Aztán az uj rendszer majd a tiszteséges játékosokat tiltja mert volt pár mázlija meg ügyes megoldása.
Végül majd csak a csalók maradnak mint egyes Free to Play lövöldében
0
0
0
0
guardiann avatar
Mik a tapasztalatok?
0
0
0
0
💬 3
Larten avatar
@guardiann: A Ricochet anti-cheat a Call of Duty: Vanguard Warzone refresh érkezésével debütál majd, vagyis előreláthatóan még ebben az évben sor kerül rá.

Bonyolult mondat, szóval segítek. Nem jelent még meg.
1
1
0
0
gardista88 avatar
@guardiann: Elvileg december környékén jelenik majd meg
1
0
0
0
wolf0914 avatar
ja olyan jól működik, mint előtte akkor inkább lehet meg se veszem

ok nélküli ban-ok tömkelege... köztük engem is ... support meg inkább hagyjuk...
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Az kajak értelmesebb lenne, ha ismét lennének dedikált szerók, aztán majd a lokál admin megoldja.
0
0
0
0
💬 5
Memento Mori avatar
@SuperPuma: Ahogy a többi dedikált szerveren futó multi esetében ezzel is az a gond, hogy egy részről idővel kikopnak az adminok a szerverekről, másrészt pl cod 4-en tapasztaltam, hogy rengeteg inkompetens admin van akik sokszor az aktuális hangulatuk alapján osztanak ban-t. Sokszor csak mert jobb vagy nála, vagy skillből oda odalősz "random" helyekre. Ami igen wh gyanús sokszor, de aki tolt wart kicsit komolyabb szinten, tudja mi az a számolás, ismer skill és trick shotokat. Az adminok többsége nem ez a kategória, hanem a durcás kisgyerek némi hatalomérzettel.
2
0
0
0
Larten avatar
@Memento Mori: Régen ezért volt jó a PB shot. Én mindig az alapján döntöttem. Ha fekete volt, vártam egy pár percet és figyeltem, ha meg ott volt a piros téglalap, akkor meg repült az illető. Egyszer pont tgf-en kaptam el egy kis retket :D
1
0
0
0
Memento Mori avatar
@Larten: Egy ideig valóban, de a jobb csalások megjöttek, főleg mikor a rész már kifutóban volt. 1 dollárért volt pb proof cheat a neten. Onnan már nem is néztem pb shotot, csak azért hogy posztoljam a weboldalunkon a szégyenfalra. Rutinból osztottuk a bant.
Valamikor az ország leglátogatottabb cod szerverén voltam admin hosszú évekig. Tudnék mesélni. :)
TGF-en azért durva. Az orrát beleverném a klaviatúrába az ilyennek.
0
0
0
0
Larten avatar
@Memento Mori: Melyik szerón melóztál? :D én az Easy klánban voltam kb 2 évig admin :D
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Larten: <A.S.E> klánnak máig tagja vagyok, bár már a cod 4 lekerült a repertoárról. Többnyire CS:GO van meg world of tanks [S][O][D] Klánban is futottam de ott hardcore pub volt. :D
0
0
0
0
Liptik avatar
Gondolon csak a Blizzard-os COD-okról van szó
0
0
0
0
ronnie_r26 avatar
Ezt minden kiadott anticheat után elmondják, mégse változik semmi 🤣
0
0
0
0
no avatar
Nem adok egy hetet hogy a cheaterek az új anti-cheat rendszer küszöbére sz#rjanak fülig érő vigyorral.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Alig várom az ártatlan kitiltottak panaszkodásáról szóló cikket.
De ne legyen igazam.
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Kíváncsi leszek mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeket.
Valamiért mindig új jelentik be az ilyen új anti-cheat rendszereket, mintha a spanyol viaszt találták volna fel.
És persze a cheat készítők 1-2 lépéssel mindig előttük járnak.
0
0
0
0


Lite versions:
Számitóbbgép balSzámitóbbgép jobb