Az OLED modell megjelenéséhez közeledve csökkent a Nintendo Switch ára

Szerző: xoki | 2021. September 15. | hír | 8 hozzászólás

Az idei E3 után a Nintendo hivatalosan is leleplezte a Nintendo Switch OLED modellt, ami sajnos nem a kézikonzol Pro verziója volt, amire a legtöbben számítottak.

Az OLED modell megjelenéséhez közeledve Európa-szerte lecsökkentették a Nintendo Switch árát, vagyis az eddigi 330 eurós árcédula helyett egy 300 eurós került rá, ami nem a történelem legnagyobb árcsökkentése, de mindenképpen megfizethetőbbé vált azok számára, akiknek eddig még nem volt lehetőségük megvásárolni. A Nintendo Switch Lite sem tűnt el a piacról, továbbra is tartja a 235 euró körüli árát.

Az árcsökkentésre egy hónappal a Nintendo Switch OLED megjelenése előtt került sor. Mindkét konzolt egyszerre értékesítik majd, de idővel az OLED modell teljesen leváltja majd az eredetit.

Az Nintendo Switch OLED megjelenéskor 360 euróért lesz kapható. Ezért a pénzért egy újratervezett Nintendo Switchet és 64 GB-os belső tárhelyet kaptok, viszont ne számítsatok egy erősebb processzorra, illetve jobb játékbeli teljesítményre se.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
2018 decemberében vettem az enyémet 270 Euróért. Igazából mindig melepett, hogy ennyire nem akar csökkenni az ára, akárhányszor láttam a Saturn -ban mindig 315 Euró volt.
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@xCube: Igaz a korábbi konzoljaikat nem követtem árban, de a játékaikkal is ugyanezt csinálták/ják mindig. Nagy ritkán dobnak egy kisebb leárazást, de azt leszámítva (jó sok) éveken keresztül megmaradnak megjelenési áron. Nem mondom hogy egyetértek az üzletpolitikájukkal, csak hogy őket tekintve ez a szokásos.
0
0
0
0
cabus26 avatar
És az emulátor is lassan szépen működik!
1
0
0
0
💬 5
P a i n avatar
@cabus26: Kíváncsi leszek, hogy majd a Steam Deck-en hogyan fog futni🤓
0
0
0
0
no avatar
@P a i n: Én a steam deck emulátorra leszek kíváncsi.
0
0
0
0
susguy avatar
@angeleb40: Virtual Machine? Vagy hogy akarsz még PC-t emulálni?😄
2
0
0
0
P a i n avatar
@susguy: Ugyan ezt a kérdést tettem fel magamban én is😆 Minek akarna bárki is egy PC-t emulálni ?

Másrészt ami futni fog rajta (SteamOS 3.0) publikusan elérhető lesz, amit egy sima gépre is fel lehet majd pakolni.
1
0
0
0
xCube avatar
@angeleb40: Arról írsz éppen :D .
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció