Az Nvidia ingyenes Black Myth: Wukongot ad felsőbb kategóriás RTX 40 GPU-i mellé

Szerző: xoki | 2024. July 12. | hír | 12 hozzászólás

Az Nvidia és a Game Science partnerségének köszönhetően az akció ideje alatt - néhány alsó kategóriás modell kivételével - minden RTX 40 szériás asztali és laptop GPU mellé egy ingyenes Black Myth: Wukong is jár.

A játék rendszerkövetelményében (teljes ray tracinggel) RTX 3060-at tüntettek fel minimumként és RTX 4060-at ajánlott GPU-ként, azonban az Nvidia úgy döntött, az RTX 4060 nem lesz a frissen bejelentett bundle része. Ugyanez vonatkozik az RTX 4060-as laptop GPU-kra és az említett modellel felszerelt laptopokra, illetve az RTX 4050 laptop GPU-ra is.

A fentiek alapján az alábbi GPU-k vásárlása esetén fogjátok ingyen megkapni a játékot: RTX 4090, RTX 4080 SUPER, RTX 4080, RTX 4070 Ti SUPER, RTX 4070 Ti, RTX 4070 SUPER, RTX 4070, valamint az előre összeállított rendszerek és laptopok, melyekbe az említett modellek egyike került.

Azok, akik részt vesznek a promócióban egy Steam-kódot kapnak, amely a hivatalos megjelenéskor, augusztus 20-án fogja feloldani a játékot. A promócióban részt vevő kiskereskedéseket megtaláljátok a hivatalos oldalon.

Black Myth: Wukong
Black Myth: Wukong
Black Myth: Wukong
Megjelenés: 2024. August 20. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Game Science Studio
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Reszemrol mar a 4070-es megfelel teljesen egyenlore, a jatek is elorendelve, peidg igen ritkan rendelek mar elo jatekot... ^^ Akinek viszot eppen most kell majd videokari, ez bizony nagyszeru h ezt a pofas jatekot is hozzavagjak szepen! :)
0
0
0
0
no avatar
Ez nekem az új generáció közeledtét sugallja, várok egy kicsit még és a 3060ti -t az 5000 -es széria fogja váltani nálunk. Csak az a kérdés mekkora teljesítmény növekedés lesz mondjuk a 3060ti és az 5070 között. na meg az ára sem másodlagos. Hála az égnek a magas energiafogyasztás mindenhol a fejlett világban magas villanyszámlát generál, ennek köszönhetően azt várom, hogy nem fogják tudni nagyon drágán adni már eleinte sem.A Bitcoin sem tud már annyira drágulni, hogy akárkinek megérje bányászni.Egy szó mint 100, abban reménykedem , hogy az 5070 kb . 4080 tudásban lesz, ami annyit tesz, hogy elég lesz még kb. 3-4 évre a tudása.
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@Dpoci: A piac jelenlegi trendje és a technológiák energiaigénye nem a te malmodra hajtja a vizet. Jelen állás szerint, ha az 5070 a 4080 szintjét hozza majd, akkor annyiba is fog kerülni. Legjobb esetben egy százassal lehet olcsóbb (Euró / Dollár).

Ennek ellenére én is várakozó üzemmódban vagyok, maximum akkor veszek 4080 -at, ha nagyon jó áron találok használtan.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Nem tudjátok, ez lesz dobozos változatban? Fura, h még nem is lehet előrendelni, legalábbis Konzolvilágon. Ps storeban fent van, de ha lesz, akkor inkább fizikai formában venném meg.
0
0
0
0
💬 7
cabus26 avatar
@kmetovics: Biztosan lesz,miért ne lenne egy AAA játék...hülye kérdés 🤣🤣🤣
Vagy az is lehet,azért nincsen fent,mert csúszni fog a megjelenése...
0
0
0
0
kmetovics avatar
@cabus26: Jó értem én, de kérdezni azért csak szabad még nem??? 🙄🙄🙄🙄🙄🙄 Pont azért kérdeztem rá, mert nincs fent a boltokban, csak a ps store-ban.
Alan Wake 2-ből sincs lemezes(lehet, h már van vagy lesz), azt az is AAA game.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Igazából szerintem a mai világban ahol a dobozos verzióknál is már a legtöbb esetben letöltő kódokat találunk,érdemesebb bagóért venni egy kék dvd tokot és nyomtatni bele egy papírt (már kb huszonpár évvel ezelőtt is haverom így csinálta a filmekkel) a mai technikákkal meg már sztem olyan nyomtatók vannak hogy csak na, vagy amúgy miért vennél dobozosat? Énis jobban szeretem ami kézzel fogható mondjuk 😅 de én inkább szobrokat gyűjtenék
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Azért, mert így legalább kölcsön tudnám adni a haverjaimnak, ha esetleg nem tudják megvenni mostanában. És szerintem nem csak letöltő kód lesz hozzá, hanem rendes CD.
Én nem szeretek szobrokat gyüjteni. Nem igazán érdekelnek. Nem fogok több 100k-t kiadni egy nyavalyás szoborért, meg ilyen csecsebecsékért(zenék, matricák, térképek, kitűzők).
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@kmetovics: Usb kulcson kellene árulni a játékokat és az usb maga egy szobor is lenne egyben a játék egyik karaktere lenne megformázva, ha kellenek még hülye ötletek szóljatok nyugodtan 🥺
0
1
0
0
Valmord07 avatar
@kmetovics: Ha DRM-free lesz, akkor nyugodtan megveheted digitálisan is, de mivel a mai játékok többségéhez kell internet vagy valami launcher, ezért erre kevés az esély. Mondjuk a Cyberpunk az pont DRM-free game, ergó ha megveszed, azt szabadon továbbadhatod másnak, másolhatod a gamet és elindul mindenféle steam nélkül külön is a játék mappájából.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Valmord07: Azt kihagytam, h PS-re akarom majd megvenni.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Jó kis gamma lesz ez! Jó kis csalogatás! Dehát ez nélkül is jó vétel egy RTX.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció