Az Intel megerősítette, mikor számíthatunk az asztali Arc Alchemist kártyákra

Szerző: xoki | 2022. February 19. | hír | 5 hozzászólás

Az Intel frissen megtartott befektetői találkozóján a cég számos fontos újdonságról lerántotta a leplet. Az új ütemtervek több jövőbeli architektúráról is felfednek néhány apróságot, de a játékosok számára valószínűleg az Arc Alchemist videókártyák megjelenésével kapcsolatos információk lesznek a legérdekesebbek.

Sokan arra számítottak, hogy az idei CES-en többet fogunk hallani az első Arc Alchemist GPU-król, de az Intel hivatalosan sajnos nem sok mindent árult el az új termékeiről. Szerencsére ez belátható időn belül megváltozhat, mivel a cég megerősítette, hogy már az első negyedévben befutnak a notebookokba kerülő Arc GPU-k, amelyeket a második negyedévben az asztali modellek, majd a harmadik negyedévben a munkaállomásokba szánt termékek fognak követni.

Az Intel 4 millió GPU-t tervez leszállítani ebben az évben, de a VideoCardz felhívta a figyelmünket arra, hogy az új Arc Alchemist GPU-kon felül ez a szám magába foglalja az DG1-et és a Ponte Vecchiot is.

A találkozón megemlített grafikával kapcsolatos apróságok közé tartozik még a „Project Endgame”, amely a cég saját, felhő alapú, az NVIDIA GeForce NOW-hoz hasonló szolgáltatása lesz. Végül pedig kiderült még az is, hogy elkezdődött a „Celeste” kódnevet viselő, harmadik generációs Xe GPU architektúra fejlesztése is.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tuhajohn avatar
Remélem addigra még inkább lecsökken a kriptovaluták ára (vagy akár be is tiltják) és csak pár nyerészkedővel kell szenvedni, akik idővel legnyugszanak. De jó is lenne...
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Tuhajohn: Csak hogy lehiggadj most lépett be a binance(a legnagyobb kripto tőzsde) valami orosz központi banki csoportba nem úgy néz ki mint amit tiltani akarnak.
0
0
0
0
robi16 avatar
@Csakos10: Ez igaz. Sajnos!
0
0
0
0
no avatar
@robi16: Igazából a proof of work rendszert kellene végre elhagyni és/vagy a bitcoint az ether végre átállna akkor normalizálódna nagyjából a vga piac szerintem.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Tuhajohn: Nem a valuták használatát kell betiltani, hanem a bányászatot.
Egyébként nem kellene betiltani, törvényileg pl hiába tudsz festeni, ha lefestesz 2 házat 7 szobával és elkérsz 400 ezret, akkor ugye adóznod kell, meg vállalkozói engedély, elszámolás, könyvelés stb.
Most ha te befektetsz abba hogy gépfarmot veszel és ezt utána eladod és ezzel termelsz bevételt, akkor ezt miért nem kell leadózni, könyvelésre vinni?
Ezt kéne jogi keretek közé sorolni, és máris visszább vennének, csak az államok nem intézkednek ezügyben.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció