Az idei QuakeCont is elhalasztották a koronavírus miatt

Szerző: xoki | 2020. April 01. | hír | 7 hozzászólás

Az új COVID-19 elég gyorsan globális problémává vált, ezért rengeteg vállalat volt kénytelen elhalasztani a közelgő eseményeit vagy teljesen lemondani az aktuális terveiről.

A legtöbb gamer esemény, köztük az E3 is erre a sorsa jutott. Sokan az online esemény mellett döntöttek, de sajnos a QuakeCon nem tartozik ezek közé, ugyanis a szervezők bejelentették, hogy elmarad az idei rendezvény. Ez lett volna a QuakeCon 25. születésnapja, ezért a döntés nagyon nehéz volt, viszont természetesen az alkalmazottak, önkéntesek, kereskedők, szponzorok és a játékosok egészsége élvez prioritást, ezért mindenképpen ez volt a legjobb megoldás.

Egyelőre nem tudni, hogy augusztusban milyen stádiumban lesz ez a járvány, viszont annyi biztos, hogy már semmiképpen sem készülnének el időre, mivel a kialakult helyzet miatt nem tudnak egyeztetni a partnereikkel.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Chuck Norris már izzítja a gépét. 😆
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@NagyGegike: Lassan nincs olyan esemény, amibe ne rondított volna bele a koronás téma.
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: Amúgy tényleg szomorú. Megértem és elfogadom a helyzetet, attól még szomorú.
A quake-el nőttem fel. A quake miatt nem volt barátnőm két évig.
0
0
0
0
no avatar
@Apor:
A quake miatt nem volt barátnőm két évig.

Nem volt rossz döntés, ha engem kérdezel 😆

Mai napig szeretem a Quake-et, de mikor jöttek az első hírek a járványról én már kapásból temettem a rendezvényeket, mert úgy se lesz megtartva egyik komolyabb se, akár csak a TennoCon amire ki szoktunk menni barátaimmal. Szóval ez erősen várható volt, hogy ugyan arra a sorsra jut, persze ettől még szomorú.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció