Az Epic Games felvásárolta a Rocket League fejlesztőit

Szerző: xoki | 2019. May 02. | hír | 32 hozzászólás

A Rocket League fejlesztőstúdiója, a Psyonix bejelentette, hogy amint befejeződik a felvásárlás folyamata, ők is az Epic Games család részévé válnak. Erre május végén vagy június elején fog sor kerülni.

A felvásárlás után a játék továbbra is elérhető lesz a Steamen, ahol jelenleg a teljes PC-s tábor található. Később viszont a Rocket League az Epic Games áruházából is beszerezhető lesz. Természetesen azok, akik már birtokolják a Steamen, minden jövőbeli frissítést és DLC-t megkapnak majd. A csapat külön kiemelte, hogy a felvásárlást követően sem a stúdió, sem a játékuk nem változik meg.

A bejelentésre sokan felkapták a fejüket, ugyanis a legtöbben azt szűrték le belőle, hogy a Rocket League elhagyja a Steamet, és kizárólag az Epic Games áruházából lesz majd beszerezhető. A fejlesztők megnyugtatták a rajongókat, hogy a Rocket League jelenleg is elérhető a Steamen, és ez a jövőben sem fog megváltozni, viszont egyelőre még nem született végleges döntés a későbbi exkluzivitással kapcsolatban.

Bár külön nem tértek ki rá, de várhatóan az Epic cross-platform matchmaking és barátlistája is implementálásra kerül, amely lehetővé teszi, hogy a Steames és Epic Store-os játékosok együtt játszhassanak majd.

Rocket League
Rocket League
Rocket League
Megjelenés: 2015. July 07. (PC)
Műfaj: Akció, Sport
Fejlesztő: Psyonix
Hozzászólások: 31
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tuhajohn avatar
Fortnite nem fog örökké működni és ezt tudják ők is. Ugyanazt akarják meglépni az üzlettel mint a Valve. 0 munkával nagy profit. Hiába megy a duma, hogy így verseny meg úgy. Engem aggaszt, hogy majdnem felét a Tencent birtokolja.
0
0
0
0
💬 1
NE0NFACE avatar
@Tuhajohn: Pontosan! A Tencent a világ legnagyobb videojájékokkal foglalkozó cége.
Szerintem 48% Epic részvénnyel inkább ők voltak az Epic store kiagyalói.
Bevásárolják magukat minden komolyabb cégbe.
[LINK]
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Végén még Epicen fog megjelenni a Half Life 3 is
0
0
0
0
💬 3
Balu_kapitany avatar
@SuperPuma: Az lenne a vég
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Csak egy újabb logó lenne a játék introjában. Az első résznek pl még Sierrás introja volt. (Nem a steames vacak, hanem aminek még rendes, stílusos főmenüje volt)
0
0
0
0
teljesenrandomuser avatar
Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same ***ing thing... over and over again expecting... shit to change... That. Is. Crazy. The first time somebody told me that, I dunno, I thought they were bullshitting me, so, boom, I shot him. The thing is... he was right. And then I started seeing, everywhere I looked, everywhere I looked all these ***ing pricks, everywhere I looked, doing the exact same ***ing thing... over and over and over and over again thinking: "This time is gonna be different. No, no, no please... This time is gonna be different." I'm sorry, I don't like... The way... you are looking at me... Okay, Do you have a ***ing problem in your head, do you think I am bullshitting you, do you think I am lying? *** you! Okay? *** you!... It's okay, man. I'm gonna chill, hermano. I'm gonna chill... The thing is... Alright, the thing is I killed you once already... and it's not like I am ***ing crazy. It's okay... It's like water under the bridge.

Did I ever tell you the definition... of insanity?"

- Vaas Montenegro (Far Cry 3)

(Szerkesztés, véleményem az Epicről fent)
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Emlékszünk még, hogy néhány hónappal ezelőtt milyen ártatlanul indult az epic sztori? Úgy tűnt felkarolnak ezt-azt, tényleg lökni akarnak a fejlesztőkön, a gamer társadalmon, világbéke, ingyen sör...
Na! Ahhoz képest nem semmi hol tartunk. Agresszív, gusztustalan, profitorientált, parazita terjeszkedést láthatunk a totál pofátlan fajtából.
Tök jó, hogy a fillérbaxó tencentnek lett egy saját pszichopatája, aki építheti nekik a digitális Kínát nyugaton is. Ez a kifejezés a tencent esetében a fő profiljukat fedi.: Azaz annyi pénzt kisajtolni a neten az emberből amennyit csak lehet. Online játékokkal, netes hirdetésekkel foglalkoznak, filmiparban tevékenykednek, stb. Mellékesen övék a kínai fészbuk, cirka kétmilliárd userrel. Fele az övék az egyik legnagyobb kínai keresőjének. /Értsd.: Google koppintásnak./ Az ezredforduló óta évi 3-4 milliárd dolláros haszonnal vásárolják be magukat mindenhová ahová érdemes.

Ja! A google koppintást nem képletesen értettem. 😃

https://kepkuldes.com/images/04b041ae73b1eb82620ad2c09b8c5161.jpg
0
0
0
0
Derpuka avatar
Mindenki a negatív véleményekkel jön, de mivan ha tényleg nem fog eltérni a játék a mostani játékmenettől és esetleg egy több pénzt tudnak fordítani a játékra a kooperáció miatt és mondjuk fejlesztik az amúgy szar szervereket, és nagyobb e-sport rendezvényeket tudnak szervezni stb. mivel a psyonix egy indie cég szóval nem volt tömérdek pénzük a játékra és mint mondták a fejlesztő cég maradt ugyan az, szóval szerintem nem kéne egyből lehordani mindennek.
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@Derpuka: Mert arról híres az Epic, hogy bármi feltétel nélkül tömni fogja a Psyonix zsebét! 😂 Inkább én arra tudok gondolni a jövőben, hogy minden szart ráfognak erőltetni a csapatra, hogy minél több pénzt termeljenek... Egyszer a pénzcsap remélhetőleg elapad az Epicnél!
0
0
0
0
Derpuka avatar
@gigazte: én sem mondom hogy ez nem lehetséges, de szerintem a pozitív oldalát is kéne látni és remélni, hogy az fog megvalósulni. A későbbiekben meg kiderül, hogy mi lesz és ha tényleg rossz lesz, akkor nyugodt szívvel fogom szidni az epic-et, mert én megadtam nekik az esélyt 😃
0
0
0
0
no avatar
"A csapat külön kiemelte, hogy a felvásárlást követően sem a stúdió, sem a játékuk nem változik meg." Ez olyan ismerős szöveg.

Spoiler!
Rip a játéknak éveken belül. 😊
0
0
0
0
💬 4
TRACERHD avatar
@LordSzalko: Ennek nem lesz jó vége, ha tovább növekszik ez a gyökér cég nagyon rossz dolgok történhetnek a PC-s piacon. Lehet tényleg át fognak állni a PC-sek konzolra.... 😞
0
0
0
0
vyne avatar
@TRACERHD: Volt errol egy cikk mostansag.
Szemely szerint en biztos nem valtok. Volt konzolom 2 eve is de csak porosodott.
Nem vagyok konzol ellenes amugy, annak idejen is segam volt aztan ps 1 ps2 stb stb de mindig volt mellette gep is. Meg a jo kis win 95 os rendszert is allandoan buheraltam kis szaroskent, mar akkor huzott a szivem a pc-hez. Szerelmem orokke tart. 😃
0
0
0
0
balikah21 avatar
@TRACERHD: Durva 😃 én 3-hónapja vettem ps4-et a pc és a 360 mellé. Azóta semmivel nem játszottam pc-n. :/
Valahogy jó érzés nem 60 klienst futtatni hogy tudjon az ember játszani mindennel.... 😃 (15 éve kb csak pc.)
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@balikah21: Nekem semmi bajom vele, lehet több ezer launcherem. De ha egy ilyen mocskos cég birtokolja akkor biztos hogy nem lesz a gépemen.
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Honnan van ennyi pénzük, most komolyan? Ennyi pulya használhatta a szülei bánkártyáját Fortniteba?
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@ToMiHuN95: Az amit írtál + Unreal Engine money + Tencent money
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
@susguy: Azt hittem ingyenesen használhatják az Unreal motort! 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@ToMiHuN95: Aki most lecumizza Timet az exkluzivitásért annak igen, de gondolom csak összekapartak belőle valamit az elmúlt 20 évben.
0
0
0
0
MateLUL avatar
Nem értem minek a sírás, aki játszani akar vele, az továbbra is játszani fog vele. Nem értem, akik megvették a játékot, miért rinyálnak ezen? 😃 Steamen tovább fogják frissíteni a játékot, az Epic Store exkluzivitást meg nem hiszem hogy meghúzzák, sőt, erről még dönteni se döntöttek. Én személy szerint leszarom hogy hol lesz elérhető, ha tolni akarom, leszedem és tolom, nem érdekel a launcher probléma. A játék review bombingját Steamen nem is említem meg, mert csak felbosszantom magam rajta. (És igen, tudom hogy shady az Epic Store)
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
TheMenkuPocok avatar
Sajnálom, nekem is meg van a játék, de ezentúl nem kedvesen fogok időt tölteni vele. Az ilyen aggresszív hozzáállás a játékiparhoz nagyon ronda és nem egészséges. Az Epic ismét mutatott egy nagyot.
0
0
0
0
Twist avatar
Kell még vagy 2 évtized mire az es eljut oda, hogy lefejlesszék a cross platform matchmaking-et.
0
0
0
0
Wihay avatar
Rocket League - Battle Royal DLC confirmed 😂
0
0
0
0
gigazte avatar
Jó dolgukban nincs mit csinálniuk...
0
0
0
0
Aredarn avatar
@Arthur Morgan: true :/
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció