Az eFootball szerezte meg az Inter exkluzív jogait

Szerző: xoki | 2022. July 01. | hír | 10 hozzászólás

A FIFA 23 játékosai valószínűleg nem örülnek majd a hírnek, mely szerint a Konami megszerezte az Intel Milan exkluzív jogait a 2022/2023-as szezonra, de a hivatalos közlemények szerint ennél sokkal hosszabb időre náluk maradhat.

Az Inter Milan exkluzív partnerséget kötött a Konamival és az eFootballal, ami azt jelenti, hogy hivatalosan másik videójátékban nem találkozhatunk az olasz óriással. A Konami Twitteren jelentette be a hosszú távú partnerségét, amely a csapat mellett magába foglalja például a logót és a stadiont is. A Manchester United, a Bayern München és az Arsenal sztárjai után újabb jól ismert nevek csatlakoznak majd az eFootball névsorához.

Előfordulhat, hogy ezzel a lépéssel próbálnak újabb olasz húzónévre szert tenni, hiszen a Konami korábban bejelentette, hogy megszakad a Juventusszal kötött partnersége. A játék 2022-es verziójára ez valószínűleg nem lesz kihatással, de a jövőben már biztosan szembetűnő változtatásokat eredményez.

eFootball 2024
eFootball 2024
eFootball 2024
Megjelenés: 2021. September 30. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport
Fejlesztő: Konami Digital Entertainment
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AdmIIIral avatar
Játékmenet meg szerverek nincsenek 😒
0
0
0
0
💬 8
Andor1997 avatar
@AdmIIIral: Ha lesz több játékos, akkor gyorsabban fog menni a szerver keresés is, hisz alapvetően hozzád hasonlót próbál adni. Ami a játékot illeti, valóban egy kicsit a játékmeneten lehetne alakítani és máris jobb lenne, talán év végéig akár tökéletesre is tudják csiszolni, ha szánnak rá a lelkesedésükből eleget, nyilván programozás téren már nehezebb a helyzet, de az út jó, már csak a kick off-ot kellene kivenni (állítólag az direkt dolog, valóság alappal ugyebár, de itt hülyeség, hogy van).
0
0
0
0
AdmIIIral avatar
@Andor1997: Én pont attól félek, ha több játékos lesz, még annyira sem lesznek szerverek. Pedig jó lenne, ha a crossplay-re nem decemberig (ha el nem tolják) kéne várni. Boxon játszanak állítólag a legkevesebben, így azért bőven vannak olyan dolgok, hogy 6-7. division-osként kapsz 2. meg 3. osztályút. (érthető, csak idegesítő, mikor 1-3 pont választ el az osztálylépéstől 😄)

Ettől függetlenül még mindig ez áll a legközelebb a focihoz, csak van mit csiszolni rajta bőven.
0
0
0
0
no avatar
@AdmIIIral: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
AdmIIIral avatar
Én a fokozatosság híve vagyok, de nem izgatna ha a játékmenettel nem lennének problémák, sajnos akad nem kevés. Találkoztam már az általad említett dologgal itt is sajnos, hogy kilépett az ellen és mintha semmi sem történt volna.

Egy szó mint száz, bőven van még mit javítani.

Ahogy elnézem az elkövetkezendő focis játékokat (Goals, UFL), mind a fifára akar hajazni játékmenetben (fast paced). Így igazán konkurencia sincs, szóval nincs nagyon rendes focira hajazó játék ezen kívül. Örülnék, ha év végéig összekapnák magukat.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@AdmIIIral: Én abban bízok, hogy elterjed, mert tényleg csak ezen múlik, sajnos sok a begyepesedett ember úgymond, aki csak azért is FIFA vagy semmi alapon játszik, persze ez mind igaz azon nézőkre (és gyerek nézőkre is), akik ezt kívánják, persze találkoztam én már olyannal is, aki azt mondta, hogy a fifa azért jó, mert ő (kapaszkodjunk meg) szuperhősöset akar játszani, hogy a focista úgy rúg és cselez, mint a fifában. Persze szép számmal látni ellenpéldát is egy-két nagy streamernél itthon legalábbis, hogy próbálják játszani, csak jelenleg nehézkes, ha még időben elkapják és a FIFA licensz is beugrik a PES-nek netán, akkor nagyot szakíthatnak, na meg mint lentebb írod is, alapvetően az új játékok FIFA vonalába akarnak tartozni és látszólag 10 év lemaradás gameplay szinten bőven van, szóval a PES kb. most vagy soha alapon jó lenne, ha megtolná a biciklit!
Ja és még valami...a cheaterek, azok ellen is majd fel kell lépni, crossplay alatt és ha elterjed tuti jönnek majd. Ha meg nem lesz kikapcsolható, akkor a konzolosok forronganak majd.
0
0
0
0
AdmIIIral avatar
@Andor1997: Hát ha nem lesz kapcsolható, még az a maradék ember is el fog párologni. Úgy tudom évek óta szenved a csalóktól a pes, de nem láttam, hogy törekednének megoldani.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@AdmIIIral: Nekünk van otthon egy Xbox Series X. Csak szolnék hogy össze vissza akad rajta, laggol es undorítón is néz ki. A játékosok meg úgy mozognak mint kb a Football generation-nál. Borzasztó hulladék játék.
0
0
0
0
AdmIIIral avatar
@Payphoner: Redditen olvastam ezt meg tapasztaltam is szintén, hogy rosszul fut játék.
1
0
0
0
Payphoner avatar
@AdmIIIral: Akkor nem egyedül vagyok, bár ezt sejtettem :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció