Az EA nem tervezi lassítani játékainak megjelenési ütemtervét

Szerző: xoki | 2017. July 29. | hír | 18 hozzászólás

Az Electronic Arts az egyik legnagyobb és legismertebb kiadó, ha videojátékokról van szó. Rengeteg nagyszerű címet köszönhetünk a cégnek, és ezek közül sok projektjük készül egy időben. Egy kérdés-válasz alatt az EA elmondta, hogy semmi esetre sem szakítaná meg sport- és egyéb, évente megjelenő játékainak ütemtervét.

Blake Jorgensen kijelentette, hogy a jelenlegi ütemtervük úgy működik, ahogyan kell. A Battlefield és a Star Wars Battlefront felváltva jelennek meg, így azok még jobban kiegyensúlyozzák a menetrendet, ezért nincs szükség változtatásokra. Jorgensen hozzátette, hogy egyelőre túl korai olyan játékokat figyelembe venni, mint az Anthem, azaz a Bioware új IP-je vagy bármilyen más projekt a Motive Studiostól.
Az EA következő nagy lövöldéje a Star Wars Battlefront II lesz, amely novemberben jelenik majd meg, de előtte idén sem maradhat el egy új FIFA és Madden játék.

Tehát az EA nem szándékozik változtatni a jelenlegi ütemtervén, mivel az megfelelőlen működik és profitál számukra. Továbbra is várható évi rendszerességgel minden játék, mint eddig, amelyek mellett az új IP-ket, új kiegészítőket és az online szolgáltatásokat sem hanyagolják majd el.

A rajongók véleménye pedig megoszlik ezzel kapcsolatban. Sokan alig várják egy-egy új rész megjelenését kedvenc szériájukból, míg mások inkább várakoznának néhány évet ha még több tartalmat kapnak egy jobban összerakott játékban. Ti melyik csoportba sorolnátok be magatokat?

FIFA 18
FIFA 18
FIFA 18
Megjelenés: 2017. September 29. (PC)
Műfaj: Sport
Fejlesztő: EA Bucharest, EA Canada
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csicso avatar
Miért is veszélyeztetnék egymást a címek? Gondolom több stúdiójuk van amik adott játékot csinálják. A FIFA sokkal jobb lenne ha 2 évente - 4 talán túlzás - mindig abban az évben amikor a köv évben EB vag VB van, tehát pl. 2017 őszén, majd 2019 őszén stb. Vagy legalább lenne olcsóbb mert ezt a 15 ezer forint környéke ár kicsit túlzó, 6-8 ezer akár évente reálisabb lenne.
0
0
0
0
no avatar
Nem érné meg, a keménymag úgyis megveszi ugyanazt évről évre, hogy az aktuális tartalmat kapja, mindegy, hogy ez mekkora lehúzás. Technikailag szerintem nem indokolt évente új részt kiadni, de hol dívik ma már a tartalmas kiegészítő?
0
0
0
0
batmanvok0021 avatar
hááááát pedig kicsit nem ártana 😀 példa a need for speed is ott is átgondolhatnák a dolgokat picikét!
0
0
0
0
no avatar
én inkább a minden évben megvásárlós vagyok, de most miután a fifa 18-at megveszem az jó lesz egy pár évig mivel nagy változások úgy sincsenek a játékban a játékosokat pedig át lehet igazolni egyik csapatból a másikba illetve ha berobbana egy fiatal játékos mint például idén Mbappé akkor csak létre hozok egy új játékost megfelelő potenciál beállításokkal szerintem nem éri meg minden évben megvenni a fifát ilyen áron
0
0
0
0
xheynor avatar
Star Wars Battlefront számomra csalódás volt, meg se fogom venni a 2.-t , a Fifa meg már régóta nem tud újat mutatni, ezért már évek óta meg se veszem.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@xheynor: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
TechZs avatar
Ha az egy nem sikerült jól,akkor a 2 biztos sz*r lesz.....Pff szokásos magyar mentalitás..
0
0
0
0
xheynor avatar
@TechZs: miféle magyar mentalitás ? 6 órát játszottam vele összesen, és el is adtam, meg amúgy se vagyok star wars rajongó, egyedül csak a Battlefront szériákkal játszottam, a második rész meg biztosan jobb lesz mint az első, de nekem nem fog megérni 15 ezret.
0
0
0
0
TechZs avatar
@xheynor: Ki se jött a játék,sőt még Béta sem volt,de már így álltok hozzá...
0
0
0
0
Gyikoc avatar
A sportjátékoknak nehéz dolga van. Nehezen lehet egyediséget belevinni, meg van kötve a kezük.
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@Gyikoc: Mondjuk régen a 98-ban volt teremfoci amit azóta se raktak bele.
Én ilyen téren tudnám elképzelni a változást.Kicsit elszakadni a valóságtól mondjuk és olyan játékmódokat is belerakni ami csak szimplán szórakoztató.
Mert most őszintén a karrier mód vagy a többi ami van az számomra pl teljesen jelentéktelen már.
Kb mintha egy FPS játékot ugyanazokkal a pályákkal adnának ki csak más a feladat rajtuk.
0
0
0
0
hursandani4002 avatar
Inkább egy összetettebb játékot készítenének.Hiába telne 2-3évbe,ha kapnánk egy tartalmas játékot,akkor azzal el lennénk sokáig.Nem úgy mint most hogy minden évbe ugyan azt adják ki.Pl.:Fifa,Madden,NHL.
0
0
0
0
💬 4
Warlordcommander avatar
@hursandani4002: Ha egy játékkal évekig el lennénk az nem érné meg nekik és nem jönne miből a lóvé. Sajnos ez van.
0
0
0
0
hursandani4002 avatar
@Warlordcommander: Igen.De egyre kevesebben fogják így meg megvenni a játékot, mert minden évbe ugyan azt a játékot adja ki az EA, és egy idő után feltűnő a játékosoknak, és nem fogják megvenni.Ha meg tartalmasabb és élvezetesebb játékot készítenének,csak nőne a az eladási arány.Először lehet nem igazán vásárolnák meg a játékosok, mert hogy nem tudják hogy milyen játék, de végül megvennék a játékosok.A EA gondolkodását, sose értettem.Nagyon lehúzzák az embert.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@hursandani4002: Mégis megveszik látod, másképp nem csinálnák ezt. Engem is idegesít, főleg hogy engem ezek a sport játékok, de akár egy battlefield se érdekel igazán. Star Wars Battlefrontal is ugyanez lesz sajnos, pedig szerintem abból se kéne már több, még ez az idei oké de én le merném fogadni hogy jönnek majd még. Pedig én is bírnám ha adnának ki valami új nagy dolgot is de nem, mindig csak folytatások ami ugyanaz ugyanúgy 60 euróért plusz az ugyanilyen drága season pass.
0
0
0
0
hursandani4002 avatar
@Warlordcommander: Ebben egyetértek!Sajnos igen, ugyan úgy megveszik a játékosok.Nem azzal van a gond, vegyék nyugodtan, de az EA meg cserébe bőségesen lehúz anyagilag.Jelenleg most ezért nem veszek EA játékokat, mert csak porosodnak a Origin fiókomon.Lásd, megvettem a Star Wars Battlefrontot, és olyan szinten siralmasan szegény tartalom volt benne, hogy a oroszlán is sírva játszana vele.
Az EA addig úgysem fog újítani, míg megveszik a játékukat.Battlefield 1 is jó játék, nem az volt vele a gond, hanem siralmasan drága, nem is beszélve a Premium Passról, amiből már vennék egy teljes játékot. :/
0
0
0
0
Wihay avatar
Csak így tovább EA!:/
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Minek is változtatnának rajta, ha van aki évente megveszi ugyanazt a játékot?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció