Az EA ismét készít The Lord of the Rings játékokat

Szerző: xoki | 2022. May 09. | hír | 6 hozzászólás

Régen az EA a valaha készült legjobb, The Lord of Rings franchise-on alapuló játékokkal állt elő, de a kiadó egy jó ideje már nem birtokolja a licencet. A héten viszont ez megváltozott, ugyanis az EA bejelentette, hogy új megállapodást kötött a Middle-Earth Enterprisesszal.

Az EA ismételten készíteni fog The Lord of the Rings játékokat, de egyelőre nem érdemes bármiféle komoly címre számítanunk tőlük. Az új licencszerződés első játéka a The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth lesz, amely egy free-to-play, gyűjtögetős, okostelefonokra készülő RPG. Ez azt jelenti, hogy szinte biztosan helyet kap benne több gacha mechanika, prémium fizetőeszköz és különböző mikrotranzakciók is. Az EA nem igazán ment bele a részletekbe, így egyelőre csak annyi biztos, hogy magával ragadó történetre, körökre osztott harcrendszerre és rengeteg karakterre számíthatunk.

A The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth híre valószínűleg a rajongók nagy részét hidegen hagyja, de mindenképpen jó látni, hogy az EA ismételten érdeklődést mutat a franchise iránt, hiszen ezek után a közeljövőben további bejelentésekre is számíthatunk.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cabus26 avatar
😂😂😂🤣🤣🤣🤣
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Gyanítom, hogy raid klón lesz, amiben az első 30 perc után fizetés nélkül nem lehet továbbjutni.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Én azt nem értem, hogy miért vették le mindenhonnan a Battle for Middle Earth I & II-t. Mái napig tolnám ha meglehetne vásárolni valahol, de még warezbe se látom őket sehol. 🙁
0
0
0
0
💬 3
MrPAYER avatar
@santakigyo: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
@MrPAYER: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
bukta2 avatar
@santakigyo: Amikor en is utoljára néztem akkor is fent volt mind az első mind a második rész! A 2 vel én is rengeteget játszottam anno! Imádtam!
1
0
0
0
ahbar avatar
@MrPAYER: fent van, kb 2 hete szedtem le magyarítással.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció