Az EA beleegyezése kell egy esetleges Kingdoms of Amalur remasterhez

Szerző: xoki | 2018. September 13. | hír | 8 hozzászólás

A THQ Nordic felvásárolta a Kingdoms of Amalur jogait, amelyet eddig a 38 Studios birtokolt. Nem sokkal a Kingdoms of Amalur: Reckoning megjelenését követően a stúdió csődbe ment.

A Kingdoms of Amalur: Reckoning rajongói számára jó hír lehet, hogy a licenc új kezekbe került, viszont egyelőre nem tudni, a THQ Nordic mit tervez a frissen szerzett IP-vel. Ha remaster vagy egy újrakiadás a cél, akkor először az EA engedélyére van szükségük, ugyanis a kiadás jogait továbbra is az EA birtokolja. Ha a tervükben szerepel egy új Kingdoms of Amalur: Reckoning verzió kiadása, akkor kénytelenek lesznek együttműködni az EA-vel, mielőtt belevetnék magukat egy új projektbe.

Tehát ez nem zárja ki egy folytatás vagy remaster lehetőségét, viszont időbe telhet mire bármit is csinálnak a felvásárolt jogokkal.

Kingdoms of Amalur: Reckoning
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Megjelenés: 2012. February 07. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: 38 Studios, Big Huge Games
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bitpork avatar
Segítek bukásügyileg. Nem lehetett benne ugrani.
0
0
0
0
💬 2
ichigo23619 avatar
@bitpork: attól függetlenöl azért nem volt annyira rossz.
0
0
0
0
bitpork avatar
@ichigo23619: Engem irgalmatlanul zavart, pedig nagyon vártam. Elkezdtem, de gyk 1 nap után refoundoltattam.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Én is nagyon szeretem a játékot... de meglátszik rajta, hogy mmo-nak indult eredetileg (ami nem baj)
0
0
0
0
💬 1
TheMenkuPocok avatar
@FrostnovaZ: Igen, én is akartam mondani, hogy mmo akart lenni. De ettől fuggetlenül mégis sikerült hangulatosra csinálni.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Nekem is bejött a játék, teljesen hangulatos volt minden tekintetből.
0
0
0
0
Hunsky avatar
Nem értettem én se, hogy miért sorolgatják ezt a játékot a bukott gamek közé, mikor egy eléggé élvezhető játékról van szó, nem vittem végig, de többször is visszatértem hozzá kevesebb több időre, ami nem minden játékról mondható el, ami 2005 után készült, mivel én a retro gamek-re "bukom" és azok remastred vagy ütős folytatásaira. Amúgy "vevő" lennék egy Kingdoms of Amalur: Reckoning folytatásra, csak próbából. Mivel a diablo 1 és fable 1 kivételeivel, szinte soha semmilyen játékot nem vittem végig, max 95%-ig 😀 😃
0
0
0
0
Kelori avatar
Mai napig nem értem hogy hogy bukott ekkorát ez a cím. Oké, nem az a felejthetetlen kategória, de tisztességesen megcsinálták, teljesen korrekt játék volt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció