Az EA akár el is halaszthatja a Mass Effect Andromedát

Szerző: xoki | 2016. November 02. | hír | 9 hozzászólás

A BioWare berkein belül készülő Mass Effect Andromeda az EA tervei szerint 2017 márciusáig jelenne meg, viszont az EA pénzügyi vezetője, Blake Jorgensen elmondta, hogy az EA akár újra elhalasztaná a játék megjelenését, ha úgy érezné, hogy több idő kell ahhoz, hogy sokkal jobb legyen. Elmondta még az Andromedával kapcsolatban, hogy jelenleg jól haladnak a munkálatokkal, a játék gyönyörű, de készek kitolni a játék megjelenési dátumát, ha az szükséges a jó játékélmény érdekében.

Ha a játékmenet nem olyan lett, amelyet a Bioware szeretne, akkor akár ő is kérheti a halasztást, amely lehet akár 1 hét, vagy akár 3, 4, esetleg 5 hónap is, ha szükséges. Jorgensen elmondta, hogy azonnal bejelentik az esetleges csúszást, amint eltervezték.

Biztosak lehetünk abban, hogy további információkat kapunk majd november 7-én, amely nem csak egy véletlenszerű nap, hanem "N7 Day".

Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Megjelenés: 2017. March 21. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Akció RPG
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
WeKing avatar
Nyugodtan késsen. A Mass Effect megérdemli, hogy minél több munkaórát öljenek bele. Inkább jelenjen meg később, mint hogy kevesebb tartalom legyen benne amit később DLC-kben adnak ki, ahogy azt az EA szokta........
0
0
0
0
susguy avatar
Clickbait cím azért megvan.
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Aki előakarja rendelni:
https://vgmemes.net/_nw/0/73170387.png
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Ha EA-ról van szó én mindig örülök a késéseknek.
Abból még nem sok jó származott, ha első dátumra szállítottak (BF4, BF:HL, Battlefront, SimCity, NFS).

Mass Effect amúgy is az a cím amire már várunk egy ideje, nekem pár hónap ide vagy oda nem számít, de legyen jó, bugmentes és optimalizált.
0
0
0
0
Ajax avatar
Attól, hogy tovább dolgoznak rajta pár hónapot, még nem jelenti azt, hogy jó is lesz. Nem 1 játék volt amiket sok-sok évig fejlesztettek és okádék lett, szóval az ilyen kijelentésekbe ne legyetek biztosak. 😃
"sokkal tovább csúszik annál jobb lesz a játék"
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Inkább legyen 5-6 hónap késés nemkell sietni n7 napon ugyis kapunk infot addig meg dolgozzanak csak rajta sokkal tovább csúszik annál jobb lesz a játék és ezt úgymondom hogy hatalmas mass effect rajongó vagyok és én már ezt lélekben elö is rendeltem de valóságban elöis fogom rendelni mert ez az a játék ami megfog érinteni az biztos.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Nem is probléma ha halasztanak, a Witcher 3 is sok halasztással jelent meg és lám mily mestermű lett belőle. Ahogy a BioWare-t képesek voltak siettetni a Dragon Age II-vel és kicsit a Mass Effect 3-al is szerintem megtanulták a leckét.
0
0
0
0
Ajax avatar
Engem se, sőt azon lepődnék meg, ha nem lenne késés. 😃 Nem is számítok amúgy rá, hogy 2017 őszénél ezzel hamarabb fogok tudni játszani.... 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció