Az Assassin's Creed Infinity is elkészülhet a Shadows rajtjára

Szerző: xoki | 2024. June 23. | hír | 6 hozzászólás

A Ubisoft évekkel ezelőtt bejelentette az Assassin's Creed Infinityt, viszont már jó ideje nem kaptunk friss információt. Úgy tűnik, még nem mondtak le a projektről: jelen állás szerint ebben az évben, az Assassin's Creed Shadows megjelenésére fog elkészülni.

Az Assassin's Creed Infinityt az összes jövőbeli Assassin's Creed projekt „központjaként" harangozták be. Az Infinity adna otthont a jövőbeli egyjátékos kampányoknak az Assassin's Creed univerzum több idősíkján keresztül. A Game File szerint az AC Infinityt Animus Hubra keresztelték át, amely a játékok modern történetszála, illetve a tervezett funkciók alapján sokkal logikusabbnak hangzik. Ugyebár az Animus az a gép az Assassin's Creedben, amely lehetővé teszi a modern kor emberének, hogy újra átélje a múltat.

Attól függően, hogy a Ubisoft mennyire lesz ambiciózus, az Animus szegmens lehet az Assassin's Creed jövőbeli, modernkori történetmesélésének új otthona, miközben minden, ami a múltban játszódik, az új kampányoknak lesz fenntartva.

A jelentés szerint az Animus Hub az Assassin's Creed Shadows megjelenésével egy időben érkezhet, annak ellenére, hogy a nyári bemutatójukon nem esett szó a projektről. Az Insider Gaming rámutatott, hogy ez nem állna messze attól, ahogyan a Call of Duty kezeli manapság a játékait: mindegyik COD a HQ alkalmazáshoz kapcsolódik.

Assassin's Creed Shadows
Assassin's Creed Shadows
Assassin's Creed Shadows
Megjelenés: 2025. February 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TommyVercetti0_X avatar
Hát nekem ez a szamurájos téma ami most lesz majd ez nem annyira jön be megmondom az őszintét nem vonz ez a korszak valami miatt meg úgy a kultúra sem. Így várakozok tovább majd csak lesz olyan aminek elkap a hangulata.
0
0
0
0
💬 4
raw_god93 avatar
@TommyVercetti0_X: Volt olyan AC ami bejött? Mondjuk a Black Flag, Ezio-s szál? Esetleg görögök? Talán a Hexe, vagy a másikak lehet már neked is tetszeni fognak.
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
@raw_god93: Persze a régi részek mind elkaptak hangulatba is meg mindenhogy csak ez a Shadows most mondhatni egyáltalán nem és ilyen még nem volt pedig én mindig vártam az AC-ket adok majd neki egy esélyt ettől független de maga a kultúra nem tetszik szóval így a játék se fog tetszeni de ez ilyen.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@TommyVercetti0_X: Én a Valhallával voltam így. A Black Flag és az Origins örök kedvenc, bármikor elő tudom venni az Odyssey jó volt, de nem annyira, mint az előbb említett címek.
1
0
1
0
TommyVercetti0_X avatar
@Legendrush27: A valhalla nekem rettentően szenvedős volt utána a Mirage meg egy felüdülés szó szerint egy felfrissülés Basim karaktere érdekes volt számomra. A vikingek se a kedvenceim meg a skandináv mitológia sem vonz annyira bár van egy két érdekesség benne de annyira nem a szívem csücske viszont a görög mitológia annál inkább az egyik nagy kedvencem na meg hát Egyiptom múmiák sírok na meg piramis meg az Istenek nagyon nagy.
2
0
0
0
Legendrush27 avatar
Sokba fog fájni a virtuális időutazás 😅
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció