Az Apex univerzumában játszódó egyjátékos lövöldén dolgozik a Respawn

Szerző: xoki | 2022. July 12. | hír | 2 hozzászólás

A Respawn egyre inkább a háttérbe szorítja a Titanfallt, és inkább az Apex Legendsre fókuszál. Utóbbi igazából a Titanfall univerzumában játszódó címnek indult, de úgy tűnik, az Apex mostantól egy teljesen különálló IP-ként kezelhető.

Egy új álláshirdetésből kiderült, hogy a Respawn az Apex univerzumban játszódó FPS-en dolgozik, amely a fejlesztőcsapat új egyjátékos lövöldéje lesz. Egyelőre csak egy kisebb csapat fog kísérletezni a különböző ötletekkel, szóval igazából annak a lehetősége sincs kizárva, hogy sohasem érkezik el a megjelenés. Emellett, ha zöld utat is adnak neki, néhány évig biztosan eltart a fejlesztés, szóval semmiképpen se számítsatok rá azonnal.

A Respawn egyjátékos FPS címéről már korábban is lehetett hallani, amelyre állítólag szintén a Titanfall stílusa lesz jellemző, de nem egy közvetlen folytatás készül. Mivel az álláshirdetések egy Apex-játékra utalnak, szinte biztosra vehetjük, hogy ezúttal nem fogunk titánokat látni.

Apex Legends
Apex Legends
Apex Legends
Megjelenés: 2019. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
"Az Apex univerzumában játszódó egyjátékos lövöldén dolgozik a Respawn"

Hát igen, ilyen az amikor nem teljesen tudjuk, hogy mit beszélünk! Az Apex Legends a Titanfall "univerzumban" játszódik így aztán nincs olyan, hogy "Apex univerzuma". Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy a The Mandalorian univerzumába játszódó filmet csinálnak, az lesz a címe, hogy Star Wars. :)
Amúgy egy Titanfall 3 nagyon bejönne, a 2-nek zseniális volt a single player kampánya.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció