Az AMD bejelentette a Starfield Game Bundle-t

Szerző: xoki | 2023. July 11. | hír | 28 hozzászólás

Megerősítve a hét eleji szivárgásokat, az AMD hivatalosan is bejelentette a Ryzen és Radeon Starfield csomagot. Mindenki, aki Ryzen 7000 szériás processzort, Radeon RX 7000 és RX 6000 szériás videókártyát, vagy az előbbiekkel felszerelt gamer PC-t vásárol, teljesen ingyen megkapja a Bethesda új RPG-jét.

Az ajánlat a mai naptól egészen szeptember 30-áig tart. Bizonyos termékekhez a Starfield Premium Edition jár, amely magába foglalja a játék első tervezett kiegészítőjét, illetve ötnapos korai hozzáférést.

Az alábbi termékek mellé jár a Starfield Premium Edition:

Processzorok:

• AMD Ryzen™ 9 7950X3D
• AMD Ryzen™ 9 7950X
• AMD Ryzen™ 9 7900X3D
• AMD Ryzen™ 9 7900X
• AMD Ryzen™ 9 7900

Grafikus kártyák:

• AMD Radeon™ RX 7900 XTX
• AMD Radeon™ RX 7900 XT
• AMD Radeon™ RX 6950 XT
• AMD Radeon™ RX 6900 XT
• AMD Radeon™ RX 6800 XT
• AMD Radeon™ RX 6800
• AMD Radeon™ RX 6750 XT
• AMD Radeon™ RX 6700 XT
• AMD Radeon™ RX 6700

A Starfield Standard Edition pedig a következő termékek vásárlása esetén lehet a tiétek:

Processzorok:

• AMD Ryzen™ 7 7800X3D
• AMD Ryzen™ 7 7700X
• AMD Ryzen™ 7 7700
• AMD Ryzen™ 5 7600X
• AMD Ryzen™ 5 7600

Grafikus kártyák:

• AMD Radeon™ RX 7600
• AMD Radeon™ RX 6650 XT
• AMD Radeon™ RX 6600 XT
• AMD Radeon™ RX 6600

A hivatalos oldalon megtalálhatjátok az akcióban részt vevő kiskereskedések listáját.

Starfield
Starfield
Starfield
Megjelenés: 2023. September 06. (PC)
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 28
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
milfguard avatar
Mit kell ennyire berezelni?Emberek gamepass day1!
2
0
0
0
no avatar
Elkapkodtam a videokártya-vásárlást... Most megkapnám a játékot.
Mondjuk, nagyon kellett már a csere.
0
0
0
0
💬 2
Pokman avatar
@Scyllarus: Hát én több mint egy fél évvel ezelőtt vettem meg az enyémet. De még ha tudtam volna is akkor, nem hiszem hogy 9-10 hónapot vártam volna csak emiatt 😂
0
0
0
0
no avatar
@Scyllarus: Ugyanez van velem is... Egy hónapja van meg az új kártyám, kaptam mellé Jedi Survivort, ami viszont megvolt ps5-re... Ha vártam volna, most én is megkapnám a Starfieldet, de utólag könnyű okosnak lenni 😄
0
0
0
0
bukta2 avatar
Akkor AMD támogatott lesz a játék? Az jólenne😌 egy FSR 3.0 támogatásnak is örülnék... nagy a csend felőle már egy ideje...
0
0
0
0
💬 19
Tuhajohn avatar
@bukta2: Remélem lesz mellé DLSS és XeSS is. Bár az AMD állítólag tiltja ezt a kettőt, ami eléggé felháborító főleg, hogy a konkurencia többnyire jobb.
0
0
0
0
kismadar avatar
@Tuhajohn: Szerintem az felháborítóbb, hogy majdnem minden játék kivétel nélkül Nvidia-s cím ma már, és a fentebb említett nvidia feature-ök nélkül sok játék mínuszról indul amd-n. Egy-egy játéknál kibírjátok ti is, hogy ne legyenek Nvidia featurek.
1
0
0
0
Tuhajohn avatar
@kismadar: Nekem XeSS kell. Nvidia sem szent, de legalább nem tiltják szerződéssel a konkurencia felskálázóit. Persze még nem tudni, hogy mi lesz a helyzet a Starfield-el, de az eddigi minta alapján csak fsr lesz benne.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@kismadar: Pont ezért veszek nvidia kártyákat meg nvidia codec miatt is nem beszélve dlss-ről.

Viszont most 1080p-re a 6750 kiváló választás.
0
0
0
0
PoPet avatar
@Tuhajohn: És hány olyan játék van, ami csak DLSS-t tud? Legalább az FSR működik mindenen. Bár nekem bántja a szemem mind a 3, mert önkéntelenül is a hibáikra figyelek, és zavarnak.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Tuhajohn: Én nem hallottam még ezt sehol hogy tiltja 😬
0
0
0
0
xCube avatar
@bukta2: Pedig sajnos ez van. A platformhoz kötött megoldások nem a legjobbak a piacnak, de ez a move az AMD részéről valami eszméletlen nagy genny. Persze működik minden hardveren, de messze nem olyan minőséggel és sebességgel, mint a DLSS.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@xCube: Hát a dlss meg csak nvidian megy, az nem genny? 😅
0
0
0
0
xCube avatar
@bukta2: Ezért is megy jobban, mint az FSR. A tensor magokat használja, ezért nem működik más architektúrán, míg az FSR a shader processzorokon fut. Ezért is más a végeredmény, az FSR még mindig csak egy feltuningolt felskálázó, míg a DLSS egy AI alapú képfeldolgozó eljárás. Ha összeveted a két esetet:

1. Zárt technológia, amit a játék fejlesztője / kiadója használhat más eljárások mellett is
2. Nyílt technológia, ami arra kötelezi a fejlesztőt, hogy ne támogasson más eljárást

Az első valóban egyoldalú, de nem akadályoz senkit a versenyben, a második viszont egyértelműen a verseny akadályozására kitalált lépés.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@xCube: Én még ezek után is azt vallom hogy egálba vannak (sőt az AMD megoldása még mindig humánabb mint a dlss) mert az nVidia megoldása nem megy AMD-n és máson sem, míg az FSR megy mindenen (is) az hogy melyik a jobb azt mindenki eldönti maga, az én véleményem erről a dologról hogy a DLSS jobb, de annyival nem amennyire az égig dícsérik a fanok az FSR el szemben, én akármennyi összehasonlítót látok,nézek nem látok egetverő különbségeket sem fps-ben sem látványban (még1x mondom egetverő különbséget) szóval sztem full érthető hogy miért teszik több játékba az FSR-t, nem csak azért mert nyílt forráskódú hanem mert annyival nem rosszabb mint egy DLSS. Az hogy tíltsa az AMD hogy használjanak mellette más technológiát valóban nem szép gesztus, viszont itt is megjegyezném hogy ne felejtsük el az előbb leírt dolgokat..
Tehát végszóra oké hogy a dlss jobb, de mennyivel? Itt most a dlss 2.0/2.1 ről beszélek, mert a dlss 3 azért elhúzott az fsr-től mivel az AMD le is van maradva ezzel ha jól emlékszem fél vagy 1 évvel, majd az fsr 3.0 ával kell azt összehasonlítani ha egyszer megjelenik persze...2023 év elejére ígérték még 2022 ben, aztán már fél év eltelt és nagy a kuss...ha jól tudom most már valamikor augusztusra ígérik, de ebben nem vagyok biztos de mintha írták volna valahol...én minden esetre örülök az FSR nek, tudja mindenki használni aki akarja és megy mindenen is nincs ezzel semmi baj. Ha fényévekkel jobb lenne a DLSS akkor megérteném az emberek felháborodását de valjuk be azért mert 30km rrel arrébb az a villanyvezeték recésebb megjelenítést kap FSR el mint DLSS-el vagy a főhös haja recésebb mint dlss-el nem egetverő különbség mint ahogyan azt avfanok sokszor előadják 😅 de ebbe most ne menjünk bele inkább nem is erről volt szó csak kitért a vélemény írásom erre...bocs a regényért
Jah az még lemaradt hogy a DLSS nem hogy nem megy máson de még a gtx szérián sem megy ha jól tudom, ellenben az FSRel mert az még azon is megy 😅
Illetve Steam Deck-en is megy az FSR ahol azért van is rendesen létjogosultsága ☝️ meg a Rog Ally-nál is és a jövőben érkező más kézikonzolokon is!
0
0
0
0
Pokman avatar
@bukta2: Ehhez még csak annyit tennék hozzá, hogy FSR 3 fog menni szintén mindenen (mármint maga a felskálázhatóság), ezzel szemben DLSS 3 csak a 40-es kártyákon megy. És ez is az amiért sokan fel vannak háborodva, hogy a fő eladási szempontja a 4060, 4070-eknek mind a DLSS volt, nem pedig maga a raster teljesítmény. Szóval majd amikor jön az FSR 3 akkor az megint úgy fog megjelenni hogy menni fog régebbi kártyákon és Nvidián is, és ha igaz amit mondanak jobb lesz mint a DLSS 2.
0
0
0
0
PoPet avatar
@Pokman: Szerintem azok lesznek majd a leghangosabbak, akik megvették a 8 gigás 60-as kártyákat, főleg a 4060(Ti)-t, és megjelenés után realizálják majd, hogy kevés a VRAM, és még kitörölhetik a DLSS-el is, mert hát még mindig egy olyan feature a selling point a zöldkenél, ami csomó játékban benne sincs, és nem az, hogy mit tud nyers erőben ill. rasterben a kártya. 😁

Spoiler!
Persze ez is mind az AMD hibája 😏😂 Alapból nem is értem, hogy mernek szponzorálni játékot, mert olyat még sosem láttam, hogy egy game pl nvidia logóval induljon, oh wait... 🙄
1
0
0
0
Pokman avatar
@PoPet:
Spoiler!
Persze ez is mind az AMD hibája 😏😂 Alapból nem is értem, hogy mernek szponzorálni játékot, mert olyat még sosem láttam, hogy egy game pl nvidia logóval induljon, oh wait... 🙄
Ezt röhögöm én most, hogy mindenki hogy felkapta ezt az AMD nem engedi DLSS-t és XESS-t (bár még ez is egy nagy kérdőjel mert semmi alapja nincs gyakorlatilag), DE BEZZEG amikor Nvidia címeknél AMD 20%-al lasabban fut mint kéne azt senki sem kommentálja......😡
1
0
0
0
yorgash avatar
@bukta2: Bár én nvidiás vagyok (és egyébként sem használok semmi féle felskálázást, hamrabb vennék vissza a grafikai beállításokból, ha indokolná valami is), de én is azt mondom, hogy most már kicsit sok az nVidia feature kiemelt támogatása, és kevés az, hogy az AMD-t is rendesem megtámogatják.
Összességében csak azt sajnálom, hogy a kártyám mellé én nem kaptam semmi plusz játékot, viszont ezt (bár nem előrendelve, mert még bármi lehet) nagyon nagy eséllyel megveszem hama'.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@yorgash: 1080p-n tény hogy nincs értelme eme fícsöröknek, de nálam 1440p-n vagy épp 4k-n már azért van létjogosultságuk, és pl nálam a marvel spiderman sokkal élesebb képet adott FSR-el mint anélkül. Ezek is csak fejlődnek, szóval én örülök hogy kitolják ezekkel egy vga élettartamát!
0
0
0
0
PoPet avatar
@bukta2: Nekem a SpiderMan kiégeti a szemem ugrálás közben ha dolgozik a skálázás.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@PoPet: Szerencsére én nem 400x-os nagyítással szoktam játszani ahol ezek a dolgok láthatóak 🤣
0
0
0
0
PoPet avatar
@bukta2: Sajnos ha tudja az ember mit kell nézni, simán látszanak a hibák a gyorsan mozgó karakter körül, de még akkor is ha kb csak egy helyben mozog a karakter egy tetőn. Meg ott van a tearing az épületeknél ugrálás közben stb
0
0
0
0
yorgash avatar
@bukta2: 1440p-ben és 4K-ban néztem.
Egyetlen dolognak jobb (szerintem) a DLSS: ha le kell venni egy natív 4K TV-n / monitoron a felbontást, akkor annak magától jelentősen rosszabb az upscale-je.
De ha nézünk egy hipotetikus 30"-os 1440p monitort és egy 30"-os 4K monitort, aminek a képminősége, színei és kontraszta, fényereje megegyezik, akkor a natív 1440p monitoron szebb képet kapunk, mint a 4K monitoron 1440p felbontást DLSS-sel felskálázva.
0
0
0
0
Pokman avatar
Ha ezt tudtam volna..........akkor sem vártam volna a 6800XT-vel XD
0
0
0
0
💬 3
MrPAYER avatar
@Pokman: Pláne, hogy elvileg csak az iPon-nál lesz elérhető a promóció ahol alapból annyival drágábbak a kártyák, hogy máshol megveszed és még mellé 2-3x a Starfieldet 😀
0
1
0
0
santakigyo avatar
@MrPAYER: Az ipont mindig csak elrettentésnek nézem, legyen az bármi.....
0
0
0
0
no avatar
@Pokman: Alzan is van S lesz.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció