Az Amazonon is felbukkant a Horizon Zero Dawn PC-s verziója

Szerző: xoki | 2020. February 26. | hír | 7 hozzászólás

Egyre több jel utal arra, hogy a PlayStation 4 egyik exkluzívja, a Horizon Zero Dawn hamarosan PC-re is megjelenik. Az eddigi információk alapján pedig tényleg az lenne a meglepő, ha a közeljövőben erre nem kerülne sor.

Nemrég a francia Amazon oldalán bukkant fel a játék PC-s verziója, ahol érdekes módon elég kevés adatot tüntettek fel. A ResetEra oldalán látható, hogy a néven, kiadón és a platformon kívül más nem volt feltüntetve, ezért természetesen a hiba lehetőségét sem szabad kizárnunk addig, amíg a hivatalos bejelentésre nem kerül sor.

A Horizon Zero Dawn február 28-án lesz hároméves. Remélhetőleg a Guerrilla Games és a Sony kihasználva az alkalmat, leleplezi majd a PC-s portot. Ha erre tényleg sor kerül, akkor egy újabb népszerű játék csatlakozik majd azon címek közé, amelyek exkluzivitásuk lejárta után PC-re is megjelentek. Ilyen volt például a Detroit: Become Human, a Heavy Rain vagy a Beyond: Two Souls, illetve már tudjuk, hogy a PC-s Death Stranding is hamarosan megérkezik, arról nem is beszélve, hogy a The Last of Us Part 2-ről szintén felbukkant egy pletyka ezzel kapcsolatban. Bárhogy is legyen, remélhetőleg hamarosan hivatalosan is megerősítik majd a fentieket.

Horizon Zero Dawn
Horizon Zero Dawn
Horizon Zero Dawn
Megjelenés: 2020. August 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Guerrilla Games
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
soko avatar
AZ egyik ok amiért ps-t választottam imádtam a játékot story-ra is nagyon jó volt grafika pedig gyönyörű kár, hogy akkor még a sony nem tett rá magyar feliratot 😃
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
PS Now-on kipróbáltam és eljutottam Lv. 3-ig, ha kijön PC-re biztosan megveszem. 😀
0
0
0
0
DDarkness avatar
Jöjjön csak 😃 Meg a Last of Us is 😆
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Szuper. Lassan kesz az uj gepem. Lesz mivel kiprobalni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció