Az Aftermath kiegészítővel folytatódik a Mortal Kombat 11 története

Szerző: xoki | 2020. May 07. | hír | 2 hozzászólás

Még ebben a hónapban megjelenik a Mortal Kombat 11 Aftermath kiegészítője, amely a népszerű verekedős játék történetét fogja kibővíteni, illetve három új karaktert is kapunk majd.

Az Aftermath kiegészítővel onnan folytatódik majd az időutazós sztori, ahol az félbeszakadt. Sheeva, Fujin és a Robotzsaru lesznek az új játszható karakterek, akiket már új pályákon (Dead Pool a Mortal Kombat 2-ből és a Soul Chamber a Mortal Kombat 3-ból) is lehetőségünk lesz kipróbálni.

A kiegészítővel visszatér a Friendship is, amely vicces, teljesen erőszakmentes „kivégzéseket” foglal magába. Ezeket minden Mortal Kombat 11 játékos megkapja, vagyis nem lesz hozzá szükség a DLC-re. Az Aftermath lesz a franchise első kampány kiegészítője, viszont a NetherRealm egyelőre nem részletezte, hogy milyen hosszú játékidőre számíthatunk (ugyebár az alapjáték története körülbelül 6-7 órát tesz ki). Az Aftermath 40 dolláros áron lesz beszerezhető, de ha még nem birtokoljátok az alapjátékot, akkor 60 dollárért a Mortal Kombat 11: Aftermath Kollectiont lesz érdemes beszerezni, ha az új DLC tartalmakra is kíváncsiak vagytok.

A Mortal Kombat 11: Aftermath május 26-án fog megjelenni.

Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11
Megjelenés: 2019. April 23. (PC)
Műfaj: Akció, Verekedős
Fejlesztő: NetherRealm Studios, QLOC, Shiver
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
nagylajos19982 avatar
Én ps4store-ból 11ért vettem meg a premium editiont, le volt akciózva 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció