Az Activision szerint biztonságban vannak a felhasználók adatai

Szerző: xoki | 2020. September 23. | hír | 6 hozzászólás

Nemrég felbukkant a hír, mely szerint 500 000 Call of Duty felhasználói fiókot törtek fel, de szerencsére az Activision mindenkit megnyugtatott, hogy nem történt ilyesmi. Ettől függetlenül ha mégis féltitek az adataitokat, akkor mindenképpen változtassátok meg a fiókotok jelszavát, és állítsátok be a kétlépcsős azonosítást.

Úgy tűnik, a hamis híreszteléseket „oRemyy” kezdte terjeszteni, akinek azóta már törölték a fiókját. A tweet miatt több tartalomgyártó szintén arra szólította fel a követőit, hogy azonnal változtassanak jelszavat. Az Activision Support pedig ma reggel tett közzé egy hivatalos közleményt ezzel kapcsolatban, amelyben kifejtették, hogy minden adatvédelmet érintő problémát kivizsgálnak, és a felbukkant híresztelések nem fedik a valóságot. Egy komolyabb változtatásról mindig emailben értesítik az adott felhasználót, és amennyiben nem ti eszközöltétek ezeket, akkor a levélben feltüntetett lépéseket követve védhetitek meg a fiókotokat.

Ugyebár az Activision közleménye nem cáfolta meg teljesen a felbukkant híreszteléseket, hiszen csak annyit írtak, hogy azok nem pontosak. Tehát lehetséges, hogy tényleg hackertámadás érte őket, viszont az sokkal kisebb mértékű volt, mint ahogy azt néhányan beharangozták.

Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare
Megjelenés: 2019. October 25. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Erről a képről egyből a COD: Mobile jutott eszembe. 😆
0
0
0
0
Twist avatar
Az Activision résztulajdonosa a tencent. Ilyet kijelenteni, hogy "biztonságban vannak a felhasználók adatai" kb olyan, mint a kecskétől a "vigyázok a káposztára" 😆 Bár annyiban igazuk van, hogy nem kellenek akik feltörjék, mert teljesen maguktól adják az adatokat. 😊
0
0
0
0
no avatar
Francot nem törték fel! Feljárok bizonyos oldalakra, ahol ingyen osztogatnak felhasználókat 100 ezrével(igen szeretek az ingyen dolgokat 😃 ). Mind tele van játékokkal. Mindent fel lehet törni, ha nagyon akarják.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
A csalókkal kellene végre egy kicsit komolyabban foglalkozni. Most a legújabb divat : 0 killel choppert hív 😃 hogyan ? A másik kedvenc amikor 180at fordul és 60m longshotot ad úgy ,hogy fedezék mögött vagyok 😞
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció