Augusztusban érkezik a Windows 10 évfordulós frissítése

Szerző: xoki | 2016. June 30. | hír | 6 hozzászólás

A Windows 10 évfordulós frissítése augusztus 2-án érkezik, amely új játékfunkciókat is magába fog foglalni.

Az egyik legfontosabb közöttük az Xbox Play Anywhere, amely lehetővé teszi, hogy a Microsoft berkein belül készült játékokat Xbox-on és PC-n is játszhatjuk, ugyanazokkal a mentésekkel és játékbeli eredményeinkkel. Ha az E3-at vesszük alapul, akkor ilyen játék lehet majd a Gears of War 4, Forza Horizon 3, Sea of Thieves, Scalebound, s mindezek majd bővülni fognak az idő múlásával.

Ezenkívül a frissítés tartalmazni fog még kiegészítést néhány fontos biztonsági programhoz, köztük a beépített böngésző és a Windows Defender is átesett néhány változáson.

Meglehet, hogy az lesz majd a legjobb ebben a frissítésben, hogy a Windows 10 már nem próbál átverni és látatlanban frissíteni.

Bővebb információ a Microsoft blogbejegyzésében olvasható: Link

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Krissz avatar
Jaja, meg a hagymásbab davejam. 😉

Hátsz várom már!
0
0
0
0
davejam avatar
Csak a Windows 10 frissítés adhat a gépednek erőt és mindent lebíró akaratot 😀
0
0
0
0
Csicso avatar
Fícsőr, na talán így jobb, de nem vagyok nagy angol mágus. Úgy általánosságban mondtam, hogy igazán lehetne ezt is fejleszteni, hisz ez egy elég komoly újítás azaz végre szóval is lehetne kommunikálni a számítógéppel tiszta Tony Stark.
0
0
0
0
Astronaut0303 avatar
Csicso Az a legkevesebb, hogy nem tud magyarul. A Siri és a Google Now (OK Google) sem tud magyarul. Viszont a Siri működik úgy is, ha magyar az iOS nyelve és Mo. van beállítva területnek, de a Cortana-t csak úgy lehet bekapcsolni, ha angol a Windows nyelve, dátum-idő formátum amerikai és terület United States. Pedig már lassan mindenki tud angolul.
0
0
0
0
Sanctimonia avatar
fjúcsör (future) =/= feature
0
0
0
0
Csicso avatar
Engem speciel nem zavar a frissírtés legyen a rendszer up to date. Bár a legnagyobb fjúcsör a Cortana még mindig nem tud magyarul erről ennyit.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció