ATLAS: kicsit később jelenik meg, ilyen lesz a játék térképe

Szerző: xoki | 2018. December 20. | hír | 6 hozzászólás

Az ATLAS korai hozzáférésű játékként jelent volna meg a múlt héten, viszont a fejlesztők december 19-ére halasztották el, vagyis a játéknak tegnap kellett volna elérhetővé válnia. Most további két napot csúsztattak rajta, így az ATLAS most már december 21-én fog megjelenni.

Az ATLAS egy kalózos MMO lesz, amelyet az Ark: Survival Evolved fejlesztői készítenek.

Amíg vártok a játék megjelenésére, addig áttanulmányozhatjátok a Wildcard által közzétett térképet, amely lehet, hogy első pillantásra nem lesz teljesen egyértelmű.

Remélhetőleg most már nem fogják elhalasztani, és pénteken belevethetjük magunkat a játék világába. Az ATLAS tehát korai hozzáférésű címként jelenik majd meg, amelyet a Steamen találtok.

ATLAS
ATLAS
ATLAS
Megjelenés: 2018. December 22. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, MMO
Fejlesztő: Grapeshot Games, Instinct Games
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kailee avatar
Egyenlőre olyan a játék mint egy rakás szar. Laggos, bugos, optimalizálatlan, rosszabb mint az ark indulása. Lehet hogy early access de ahhoz képest is gyenge. Grafika meg gagyi ahhoz képest hogy mit ígértek, fullgrafikan se azt mutatja amit kéne.
0
0
0
0
💬 1
Viktorinho avatar
@kailee: Grafika olyan mint ark-nak,official szerverek laggolnak,inkább kerestem én is unofficial szervert,csak azok meg általában tele vannak,mondjuk én is megbántam,hogy megvettem.
0
0
0
0
no avatar
Annyira nem bonyolult a térkép. A sok azonos sziget már inkább aggasztóbb.
0
0
0
0
💬 3
WeKing avatar
@Palanova: Az egyik helyen konkrétan 4 ugyan olyan sziget van sak elvannak forgatva.. de a közelükben van még 2 ugyan ilyen alakú sziget.. lol
0
0
0
0
no avatar
@WeKing: Igen, erre céloztam hogy a változatosság nem az erőssége, aminek azért ott kellene lennie egy nyílt világú mmo esetében a topon.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Palanova: Úgy néz ki mint egy koszos szélvédő télen. 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció