Assassin's Creed remake-eken dolgozik a Ubisoft

Szerző: xoki | 2024. June 30. | hír | 8 hozzászólás

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a cég weboldalán közzétett interjúban kitért a kiadó közelgő bejelentett címeire, az XDefiantre, a cég saját fejlesztésű motorjára, illetve az Assassin's Creed franchise-ra is.

A CEO elmondása szerint az Assassin's Creed Hexe mindenképpen meglepetést okoz majd a rajongóknak, miközben sokak meglepetésére megerősítette azt is, hogy több Assassin's Creed remake-et is kapni fogunk.

Először is, a játékosok izgatottak lehetnek néhány remake miatt, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy újra előkapjunk pár korábbi játékot és modernizáljuk azokat; vannak olyan világok néhány régebbi Assassin's Creed-játékunkban, amelyek még mindig rendkívül gazdagok.

– mondta a Ubisoft fejese.

Ezt követően hozzátette, hogy a Hexe nagyban eltér majd az Assassin's Creed Shadowstól, és a céljuk az, hogy sokkal több, egyedi élményt nyújtó játékkal bővüljön a franchise.

Az év elején felbukkant néhány pletyka az Assassin's Creed Black Flag állítólagos remake-je kapcsán, amelyből az Insider Gaming állítólag látott már egy kisebb részletet. A széria egyik legnépszerűbb darabjáról van szó, amely több mint 10 éves, de biztosan sokan örülnének a korábbi részek felújított változatainak is.

Assassin's Creed IV: Black Flag
Assassin's Creed IV: Black Flag
Assassin's Creed IV: Black Flag
Megjelenés: 2013. November 19. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
weber90 avatar
Ha már ennyire remakelnek, AC: Liberation érdemelne meg egy remaket, mert az alap sima Vita-ról át portolt verzió és a Remaster, már abba az érában is gyenge volt.. De jöhetnének más klasszikus Ubisoft játék Remake-k is.. Nagyon tehetséges, és jó szakemberekkel bíró kiadó.. De a séma, séma, pénz, pénz, futószalag nagyon rányomta a bélyegét a produktumokra.
0
0
2
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@weber90: Nos, igaz is + nem is amit irtal. Ketseg nelkul voltak, + /pillanat meg vannak is tehetsegesek naluk. De nem hiszem h motivalja oket hogy ismet jopar kozoluk el lett bocsajtva. Ismerek jopar tehetseges alkotot a Ubisoft-nal (par magyart is, 1ikuket van szerencsem meg szemelyesen is ismerni) akik megfordultak naluk 1-1 sikeresebb projekt alatt de aztan le is leceltek megis a Ubisoft-tol, amilyen gyorsan csak tudtak...

Szerintem a Ubisoft, Bioware (+EA), Blizzard (+ Activision), mind 1kutyak, halvany arnyekuk mar a regi onmaguknak
0
0
0
1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Az AC3-nek a 2019-es remastere atlagosan kedvezo fogadtatasa ota ez mar varhato volt.

Az "atlagosan kedvezo fogadtatasa" alatt azt ertem egeszen pontosan, hogy keszitettek 1 lustacska remaster-t, joforman nulla energia/ido/penz rafoditassal csak hogy ujbol eladhassak ugyanazt...

Es sikerult is nekik, mert eleg sokan meg is vettek, nekik pedig ennyi eleg is, utana mar letojjak ha pl. Steamen sokan azt jelzik vissza hogy rosszabb mint az erdeti AC3, a penzt ismet vittek vele, csak ennyi szamit nekik. ;)
0
0
1
0
santakigyo avatar
Dolgozhatna máson is az UBI. (lenne min)
Volna más is mint a véget nem érő AC....
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@santakigyo: Reszemrol meg az sem lenne gond, csak legalabb ne visszafele fejlodne az AC franchise az evek elore haladtaval... Sebaj, majd most "megmodernizaljak" naluk jol a dolgokat, elbocsajtanak meg par szaz embert, alkotot, aztan adnak az AI-nak 1 picivel meg tobb melot, szuper lesz egeszen biztosan! ;)
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Az egyik legjobb rész a Black Flag ! Én nagyon várom !
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Legendrush27: Ja, kar h varhatoan azt is elcseszik majd, ami mar jo volt, pl. a Black Flag-ben...
Legalabbis az AC3 remastere utan mar erosen ketlem h kepesek nemhogy 1 epkezlab remaster-t kesziteni, de plane nem egy normalis, minosegi remake-et.
0
0
0
1


Elfelejtett jelszóRegisztráció