Menu
Assassin's Creed​ Origins: ezt tartalmazza a Season Pass
Szerző: xoki, 2017. október 11., hír

A Ubisoft elárulta, hogy megjelenése után milyen tartalommal fog bővülni az új Assassin's Creed​. Két terjedelmesebb kiegészítő várható a kisebb DLC-k mellett, amelyek közül néhány ingyenes lesz.

A The Hidden Ones és a The Curse of the Pharaohs lesz a két fő DLC csomag. Előbbi 2018 januárjában várható, míg az utóbbi márciusban fog megjelenni. Az első jóval az alapjáték után fog játszódni, a The Curse of the Pharaohs pedig különböző lényeket, Anubis harcosokat, skorpiókat és még sok mást hoz magával. A játékos kalandjai során sok ilyenbe fog botlani, miközben a halott fáraókat felélesztő átkot kutatja.
E két kiegészítő a season pass része lesz, amelyért 40 dollárt kell majd fizetni. Apróbb kiegészítők, amelyekben ruhák és fegyverek kaptak helyet, valamint 500 játékbeli kredit és egy exkluzív fegyver, szintén a csomag részét képezik majd.

Fontos tudni, hogy nem mindegyik verzió tartalmazza majd a DLC-ket. Az alapjáték mellé később ingyenes DLC is várható, de a fent említett tartalmakat a season pass megvásárlásával, illetve a megfelelő verziójú játék beszerzésével szerezhetjük meg.

A DLC-kről bővebben itt olvashattok.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
no avatar
1 éve | 2017. 10. 12. 07:42:01
#
Hm...mintha egy éve még arról lett volna szó, hogy az Ubi dobja a fizetős season pass + dlc üzleti modellt és az utolsó játékok amiket így kiadnak az a For Honor és a Wildlands lesz. Ehhez képest a játék még kint sincs 60€-ért, de már reklámozzák a 30-40€ season passt. Értem hogy kell a lóvé a vivendi ellen, de nem hinném hogy így kellene megoldani a dolgot.
LordSzalko avatar
1 éve | 2017. 10. 11. 18:25:11
#
Jézus, már itt is ez a Siege-ből ismert "Road Map" van?

(Csak azért mert náluk ez nem ér semmit.)
SanLiOne avatar
1 éve | 2017. 10. 11. 17:07:20
#
JA! :D


Lite versions: