ASRock Radeon RX 6600 XT és RX 6600 GPU-k tűntek fel az EEC adatbázisában

Szerző: xoki | 2021. May 13. | hír | 2 hozzászólás

Február elején már felbukkant az ASRock néhány kártyája az EEC adatbázisában, de most újabb termékek is bekerültek a listába, ráadásul ez az első alkalom, amikor az RX 6600 is szerepel rajta.

Az EEC oldalán található információkra @KOMACHI_ENSAKA hívta fel a figyelmünket, amelyek alapján úgy tűnik, a Radeon RX 6600 XT és az RX 6600 is 8 GB GDDR6 memóriát kap majd, szóval 128 bites memóriabuszra számíthatunk. Mindez azért érdekes, mert előzőleg 12 GB-os kártyákat láthattunk, de feltehetőleg az AMD megváltoztatta a terveit.

Úgy tűnik, az ASRock négy Radeon RX 6600 XT kártyát fejleszt, amelyek közül az egyik a Phantom Gaming szériába fog tartozni, három pedig a Challenger szériába. A Radeon RX 6600 SKU esetében pedig látszólag csak kettő Challenger grafikus kártyára számíthatunk.

Az AMD egyelőre még nem leplezte le ezeket az SKU-kat, de a CES-en 2021 első felére utaltak lehetséges megjelenési időpontként. Jelenleg egyébként azt sem tudni még, hogy az említett kártyák egyszerre érkeznek-e, vagy néhány hét, esetleg hónap eltéréssel.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arthur Morgan avatar
Úgyse jut nekünk 😆
0
0
0
0
💬 1
Apor avatar
@Arthur Morgan: Mint a quantumrészecskék, amint feltűnnek, rögtön eltűnnek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció