Apex Legends: hamarosan egyedül is játszható lesz

Szerző: xoki | 2019. August 07. | hír | 4 hozzászólás

Ha ti is belefáradtatok már abba, hogy ismeretleneket és hálátlan csapattársakat vezessetek győzelemre, akkor valószínűleg örülni fogtok az Apex Legends hamarosan érkező Solos módjának.

Sajnos egyelőre nem egy végleges játékmódról van szó, de augusztus 13-ától két hétig elérhető lesz majd a „The Iron Crown Collection Event” részeként. A játékosok már régóta szeretnék, ha bekerülne a szólómód is, de egyelőre csak tesztelni fogják, hogy mennyire lesz népszerű, és hogy a későbbiekben érdemes lesz-e támogatni.

Más népszerű battle royale játékokban - mint amilyen a Fortnite vagy a PUBG - már megtalálható ez a lehetőség, viszont az Apex Legends esetében elég sok szempontból függünk a csapattársainktól, hiszen például a respawn rendszer is eszerint lett kialakítva, szóval érdekes lesz majd látni, hogyan oldják meg.

Apex Legends
Apex Legends
Apex Legends
Megjelenés: 2019. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tuhajohn avatar
EA kb. minden live service játéka a lassú bővülés miatt halt ki. És ha ezt így fogják folytatni akkor ez is hamar arra sorsra jut. Nem tudom mennyi hónapot kellett várni egy új (nem túl jó) fegyverre meg kis map változtatásra és egy karakterre. Jó persze nem kell 600+ fegyver meg 2000 karakter, de változtatások, kisebb újítások jók lennének.
0
0
0
0
no avatar
"Más népszerű battle royale játékokban - mint amilyen a Fortnite vagy a PUBG - már megtalálható ez a lehetőség," Már? Ha jól tudom ennek a 2 játéknak az elejétől fogva lehet játszani solo módban. 😃
0
0
0
0
no avatar
Kicsit lassan haladnak az APEX-ben az újítások terén , sokkal nagyobb lehetőségek voltak ebben a játékban, mint amit kihoztak belőle, pedig csak copyzni kellett volna mások sikerét és kitalálni még valami kis újat hozzá.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció