Anthem: felszerelés nélkül erősebb lesz a karakterünk

Szerző: xoki | 2019. March 13. | hír | 3 hozzászólás

Úgy tűnik, nem múlik el nap anélkül, hogy az Anthem játékosai ne fedeznének fel újabb hibákat a BioWare legújabb alkotásában.

A legutóbbi patch kijavította azt a hibát, amelynek köszönhetően sokkal gyakoribb volt a jó zsákmány, de a játékosok ennek természetesen egyáltalán nem örültek, hiszen most ismét nagyon sok időre, vagy szerencsére van szükség, hogy jó felszerelésre tegyünk szert. Emellett további hibák is javításra kerültek már a játékban, de sajnos újak is felbukkantak. A játékosok most újabb két bugra hívták fel a figyelmet. Az egyik probléma a képességek sebzésének matematikájában rejlik, míg a másik hiba miatt a Storm javelin végtelen életre tehet szert.

A Gaidax nevet viselő Reddit felhasználó felfedezte, hogy karaktere sokkal erősebbé válik, ha nem viseli a kis szintű cuccait. Úgy tűnik, elsősorban a támogatók használhatják ki ezt a hibát. Ha van egy kis szintű támogató itemetek, akkor annak eltételével az említett hiba miatt nagyobb sebzésre tehettek szert.

A végtelen életet lehetővé tevő hibát is nagyon egyszerű kihasználni, de mivel volt már rá példa, hogy ilyen hibák kihasználása miatt bannoltak játékosokat, ezért nem részletezném azt, viszont az alábbi videó megmutatja, hogy pontosan miről is van szó: Link

Remélhetőleg hamarosan kijavítják majd a hibákat újabbak keletkezése nélkül, mert jelenleg nem túl fényes a játék jövője a rengeteg negatív visszajelzés miatt.

Anthem
Anthem
Anthem
Megjelenés: 2019. February 22. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Nemám elkezdik a bannolgatást úgy, mint a Rockstar vagy a Bethesda
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Maga az egész játék gyenge eresztés lett.
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Arthur Morgan: +1 Eleve felejtős az egész szerintem is
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció