Menu
Anthem: felszerelés nélkül erősebb lesz a karakterünk
Szerző: xoki, 2019. március 13., hír

Úgy tűnik, nem múlik el nap anélkül, hogy az Anthem játékosai ne fedeznének fel újabb hibákat a BioWare legújabb alkotásában.

A legutóbbi patch kijavította azt a hibát, amelynek köszönhetően sokkal gyakoribb volt a jó zsákmány, de a játékosok ennek természetesen egyáltalán nem örültek, hiszen most ismét nagyon sok időre, vagy szerencsére van szükség, hogy jó felszerelésre tegyünk szert. Emellett további hibák is javításra kerültek már a játékban, de sajnos újak is felbukkantak. A játékosok most újabb két bugra hívták fel a figyelmet. Az egyik probléma a képességek sebzésének matematikájában rejlik, míg a másik hiba miatt a Storm javelin végtelen életre tehet szert.

A Gaidax nevet viselő Reddit felhasználó felfedezte, hogy karaktere sokkal erősebbé válik, ha nem viseli a kis szintű cuccait. Úgy tűnik, elsősorban a támogatók használhatják ki ezt a hibát. Ha van egy kis szintű támogató itemetek, akkor annak eltételével az említett hiba miatt nagyobb sebzésre tehettek szert.

A végtelen életet lehetővé tevő hibát is nagyon egyszerű kihasználni, de mivel volt már rá példa, hogy ilyen hibák kihasználása miatt bannoltak játékosokat, ezért nem részletezném azt, viszont az alábbi videó megmutatja, hogy pontosan miről is van szó: Link

Remélhetőleg hamarosan kijavítják majd a hibákat újabbak keletkezése nélkül, mert jelenleg nem túl fényes a játék jövője a rengeteg negatív visszajelzés miatt.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
HakuDragon avatar
3 hónapja | 2019. 03. 13. 22:03:24
#
Nemám elkezdik a bannolgatást úgy, mint a Rockstar vagy a Bethesda
JASON89 avatar
3 hónapja | 2019. 03. 13. 20:56:25
#
Maga az egész játék gyenge eresztés lett.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
3 hónapja | 2019. 03. 14. 10:00:13
#
@JASON89: +1 Eleve felejtős az egész szerintem is


Lite versions: