Among Us: félmilliárd aktív játékos havonta

Szerző: xoki | 2020. December 25. | hír | 9 hozzászólás

Az AAA játékok általában már a megjelenés előtt sikeresek az erős marketingnek köszönhetően, és emiatt sok indie gyöngyszem nem kap elég figyelmet a játékosoktól, hiszen sokan nem is értesülnek azok megjelenéséről. Sajnos ez idén sem volt másként, de azért néhány cím sikeresen kiemelkedett a tömegből.

Az Animal Crossing: New Horizons és a Fall Guys: Ultimate Knockout például rendkívül ismertté vált a játékosok körében, de a 2020-as év legnépszerűbb játéka címet mindenképpen az Among Us zsebelte be. Csak novemberben 500 millióan játszottak vele, és a jelenlegi állás szerint még egyetlen egy játék sem tudta letaszítani a trónról, ha a havi aktív játékosokról van szó. Eddig csak PC-re és okostelefonokra volt elérhető, szóval mindenképpen hihetetlen eredményről van szó, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a PC-s verzió nem is ingyenes.

Az Among Us nemrégiben Switchen is elérhetővé vált, szóval a népszerűsége biztosan növekedni fog még. 2021-ben pedig már Xbox-on is játszhatunk majd vele.

Among Us
Among Us
Among Us
Megjelenés: 2018. November 16. (PC)
Műfaj: Casual, Party
Fejlesztő: Innersloth
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Koala007 avatar
Hulladék az egész nem tudom mit esznek annyian rajta 😂
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Koala007: Egy hajón vagytok x ember, vagy impostor azaz gyilkos leszel, vagy sima közlegény.. (2 gyilkos lesz mindig). És kikell mindenkit iktatnotok mielőtt a tanácskozásnál kidobnának a hajóból.. Vannak questek mindenki számára a játék alatt, a gyilkosnak meg rombolnia kell csak tudtommal, galibát okozni.. A játék legnehezebb része a beszélgetés, márha nem random noobokal tolod.. Ott tényleg izgalmas hogy lebuksz e vagy nem, sikerül e kimagyaraznod magad vagy nem, sikerul e másra terelni a gyanut vagy nem.. Valami ilyesmi lenne a jatek videók alapján, én sosem játszottam.. ensem értem hogy mi köt le ebben ennyire valakit
0
0
0
0
Patrik550 avatar
Már senkit se érdekel ez a game, ilyet 1 hét alatt össze lehet dobni...
0
0
0
0
💬 2
kellpenzgepre avatar
@Patrik550: Attól még hogy téged nem érdekel, nem azt jelenti hogy senki mást se..
0
0
0
0
DREZYSTER avatar
És még most se képesek a megcsinálni a szervert normálisan.
0
0
0
0
💬 1
kellpenzgepre avatar
@DREZYSTER: Kb 3 ember dolgozik a játékon..
0
0
0
0
no avatar
Azt se tudom mi ez.A fiam játsza, de hogy mit?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció