Állítólag szeptemberben jön a következő generációs Switch

Szerző: xoki | 2021. May 28. | hír | 3 hozzászólás

A Nintendo Switch Pro kézikonzollal kapcsolatos első pletykák még 2019-ben bukkantak fel, de úgy tűnik, hamarosan végre hivatalos forrás is megerősíti majd a következő generációs Switch létezését.

A Bloomberg jelentése alapján a Nintendo még az idei E3 előtt bejelenti majd a Switch fejlesztett verzióját. Kicsit furcsa időzítésnek tűnhet, mivel a cég saját bemutatóval készül az online eseményre. A Nintendo célja valószínűleg az, hogy inkább a third-party fejlesztők új projektjei kerüljenek reflektorfénybe. Ugyebár a különböző fejlesztőstúdiók az új Switch bejelentését követően már minden gond nélkül leleplezhetik az új, a következő generációs konzolt is támogató játékaikat.

A következő generációs konzol a Switch Lite mellett kerül majd a boltok polcaira, majd az idő előrehaladtával teljesen leváltja a 2017-ben megjelent eredeti modellt. A felbukkant információk alapján az új verzió valószínűleg szeptemberben, legkésőbb októberben fog megjelenni, mivel alkatrészhiány miatt a vártnál hosszabb a gyártási folyamat.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Legendrush27 avatar
Nagyobb kijelzővel 65-70k között érdekelne.
0
0
0
0
gtafun avatar
Kinézetre nekem ezek jönnek be,nem tudja valaki mikor jelennek meg itthon?
0
0
0
0
💬 1
ichigo23619 avatar
@gtafun: szerintem ilyent nem is fogsz itthon kapni egyhamar az biztos.
esetleg ha berendeled külföldről.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció