Állítólag nem áll túl jól az új Call of Duty rész fejlesztése

Szerző: Pafry | 2021. April 30. | hír | 17 hozzászólás

Egy ismert CoD szivárogtató, Tom Henderson tweetelt az idei résszel kapcsolatban, mely állítása szerint nem áll épp fényesen a fejlesztési folyamatban, az Activision pedig egy vésztervet hozott létre az év végét illetően. A tavalyi Black Ops: Cold War sem hozta már azt a pénzügyi szintet, amelyet elvártak volna tőle, és a legfrissebb pénzügyi jelentés szerint úgy tűnik, erre a tendenciára számítanak az idei évben is.

Az új rész a Sledgehammer gondozásában készül, és jelenleg állítólag a WWII Vanguard alcímet viseli, ám Henderson szerint nem halad jól a játék fejlesztése, így az Activision többek között arra készül vészmegoldásként, hogy kiadják a Modern Warfare 2 többjátékos részének felújított változatát még ugyanebben az évben, mintegy csillapítva a rajongók éhségét.

Az Activision egyelőre semmit sem erősített vagy épp cáfolt meg a fentebb leírtak közül, mindenesetre érdekes lenne, ha pont egy Call of Duty rész esetében jelentenének be csúszást, vagy épp katasztrofális állapotban jelenne meg az új rész.

Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Na, még a végén a rájönnek hogy ha sokáig nem dolgoznak semmit és csak copy-paste megy "játékfejlesztés" címszó alatt, akkor még a gyerekek is rájönnek hogy ezt a játéknak csúfolt valamit megvenni sem érdemes.
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Ráérnek még böven ugy sem tart sokáig a Copy-paste.
A név eladja magát.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Mondjuk végre meg is lehetne hallani a játékosok hangját és az erőltetett single és mindenféle szezonális BR mutáció helyett lehetne élvezhető single és dedikált szerverek a multihoz. Spoiler!
Ugyanez igaz a Battlefieldre is. Nem kell story, elég a bot is....meg a dedikált szeró
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
"mintegy csillapítva a rajongók éhségét"

Mire éhesek? Ott a Warzone, az nem jó? Miben lesz az új rész más? Más neve lesz? Mi az ami miatt minden évben kell egy új COD?
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
A COD-ra is ráférne 1 év pihenés minimum, mint az AC-ra meg az NFS-re, sokkal jobb játékot tudnának csinálni, sokkal jobban jönnének az ötletek meg hátha tudnának fejleszteni a motoron is.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Jaj ne a Vérpisitke réteg most csinálta össze magát a hír hallatán.😆 Lehet hogy csak én vagyok olyan szerencsés de a COD-okba futottam bele mindig a legtöbb kis taknyos fenyegetőző játékosba. 😆
0
0
0
0
💬 5
Puffin avatar
@Arthur Morgan: Múltkor befefutottunk valami 10 éves roma gyerekbe, már olyanokat beszélt hogy előveszi a garázsból a machetét és megöl minket... 😆
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Puffin: Az igen 😂 😂 😂 😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Puffin: Csak azért vettem meg a CS 1.6-ot, hogy magyar szerókon hallgassam a mikiző bögrefülüeket és a mackórambokat. 😊
0
0
0
0
Puffin avatar
@SuperPuma: CS 1.6... 😆 Utoljára P3-on játszottam asszem vele... 😆
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@Puffin: Gondolom egyből kitépted a netkábelt gépből a fenyegetőző hallatán 😆.
0
0
0
0
no avatar
Amelyik résznél főként a Sledgehammer munkálkodott egyiknek sem volt túl jó visszhangja, szóval ezen nem lepődök meg. Örülnék, ha visszahoznák az MW2 multi részét is a már meglévő remastered mellé, azt anno szét függtük a 4 mellett.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@LordSzalko: igen, a cod2 után mi is a 4et majd MW2-t nyomtuk sokáig aztán jött egy nagy szünet az új MW-ig. MW remasteredet próbáltam még hátha visszahozza a a cod4-es emlékeket de nem sok köze volt hozzá sajnos. szerintem ez lenne az MW2 multinál is főleg hogy egy pár pályát a mostani MW-be is beraktak de nekem az se volt olyan élmény mint régen (lehet velem van a baj..)
0
0
0
0
no avatar
@Zero Skill: A mostani MW sem hozta vissza a korábbi 4. rész hangulatát (mondjuk én kifejezetten élvezem, már biztos nem tudnék visszaülni a 4 elé olyan szájízzel mint anno, butának érződne), de lényegesen a legélvezhetőbb szerintem az elmúlt évekből, a mostani BO is erős visszafejlődésnek számít hozzá képest gameplay szempontjából.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: az szerintem is egyértelmű, hogy az MW a legjobb a mostaniak közül, ezért is leszek kiváncsi, hogy most megint elkezdünk visszafelé fejlődni vagy csak a BO sikerült így. de legalább a falon futkozásról és hasonló crysis játékmenetekről leszoktak már mert ez volt az egyik legnagyobb bajom és szerintem nem is illik egy codhoz.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Zero Skill: A single az jó pár éve majomparádé.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció