Állítólag gaming laptopokon és játékkonzolon is dolgozik a Huawei

Szerző: xoki | 2021. February 15. | hír | 6 hozzászólás

A legfrissebb hírek alapján a Huawei új gaming laptopokon, illetve játékkonzolon is dolgozik, hogy felvegyék a versenyt az Xbox Series X és PlayStation 5 konzolokkal.

Az információt TomatoPrince tette közzé a Weibo nevezetű oldalon, és ezekre támaszkodva úgy tűnik, a Huawei az állítólagos játékkonzol (MateStation) előtt adja majd ki a laptopokat. Ez egyébként nem az első alkalom, amikor a kínai tech óriás gaming laptopokon dolgozik, hiszen 2020-ban már elérhetővé tették a Honor Hunter V700-at.

A Honor azóta a Shenzhen Zhixin New Information Technology birtokába került, ezért az új gaming laptop lenne az első, amely Huawei név alatt fut majd.

A vállalat 2014-ben már egy konzolt is (Tron) kiadott, amelyben egy Tegra 4 processzor kapott helyet, és Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer futott rajta. Ezeken kívül pedig egy saját gaming platformjuk is van, a GameCenter, amely a Huawei Media Servicesen alapul.

Sajnos a szivárogtató nem tett közzé információkat a gaming laptopok vagy a MateStation megjelenésével kapcsolatban.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szabcsiadi avatar
Nem azért, de a Xiaomi jobban tudná ezt mint a Huawei. 😜 Nem díjazom az ötletet és valószínűleg jó ha páran megveszik, mondom ezt Huawei telefonnal.
0
0
0
0
hekli96 avatar
A konzolnak nem nagyon szavaznék hosszú életet, talán lesz pár ember aki megveszi de valszeg eltűnik a süllyesztőben pont mint az elődje. Eléggé instabil mostanában a huawei helyzete mobil téren, és ez szerintem árnyékot vet erre a szektorra is, igencsak a Sony / MS alá kéne lőnie az árcédulával, hogy legyen esélye de én akkor se hiszem, hogy ebből lesz valami, bár majd kiderül. Nem vagyok a huawei ellen jó dolgokat csinálnak áron alul, de a mobil botrány óta a szorakoztató és mobil szektroban elkerülöm, túl nagy a rizikó az én pénztárcámhoz, hogy eltöröljenek valamit ami alapvető dolog nálam a termékben. (Pl elezárják a cross platformtól a konzolt, gyakorlatilag kuka minden online játék)

A laptop viszont jó eséllyel beválik ha normál "szabad" hardware lesz és nem eröltetnek rá androidot vagy saját OS-t és használható lesz Winnel vagy Linuxal mint egy normális gaming laptop.
0
0
0
0
Apor avatar
Majd a kínai vájárok ezt is mind ki fogják loot-olni rögtön a legelején.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Apor: A laptopokat egész biztosan 😜
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: Igen, arra értettem. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció