Menu

Állítólag filmet forgatnak a Demon's Soulsból

Szerző: Pafry, 2021. április 02., hír

A Giant Freakin Robot értesülései szerint állítólag a Sony háza táján már javában készülnek elő egy, a Demon's Souls világában játszódó filmadaptációhoz.

Az elmúlt néhány évben érkező, videojátékon alapuló filmek minősége javuló tendenciát mutat, elég csak az új Tomb Raider filmre, a Pokémon - Pikachu, a detektívre vagy a Sonicra gondolni, így joggal reménykedhetünk abban, hogy a filmesek a többi potenciális játékhoz is hasonló hozzáértéssel nyúlnak majd hozzá.

Egyelőre csak pletykálnak erről a filmadaptációról, ám az oldal belsős forrásokra hivatkozva szinte biztosan állítja, a projekt már elindult, igaz, még csak egy nagyon korai szakaszban van. A Sony az elkövetkező időben úgy tűnik, ráfekszik arra, hogy játékait a filmvászonra vigye, hiszen a közeljövőben érkezik tőlük az Uncharted film Tom Holland főszereplésével, valamint a The Last of Us sorozat is Pedro Pascallal, valamint Bella Ramsey-vel.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
Superlompos avatar
14 napja | 2021. 04. 05. 00:54:48
#
Nagyon rákattant mindenki erre, hogy a játékokból filmet kell csinálni. Szegény Tomb Raider-ből is kiadtak egy elég gyenge eresztést pár éve. Az Angelina Jolie félék nem voltak rosszak

A Tekken film is gagyi volt.

Szóval eddig nagyon sok jó tapasztalatom nincs.
no avatar
11 napja | 2021. 04. 07. 21:39:58
#
@Superlompos: Pl az AC film nekem tetszett, annak ellenere, hogy a foszereplo nem volt tul kielegito. Meg szivesebben neznek egy Dark Soulsrol szolot, tudom h egy vilagban jatszodik, de akkor is. Es akkor mar ott tartunk, hogy abbol 3 film is johetne. Vagy egy Netflix adaptacio par evaddal.
Warlordcommander avatar
11 napja | 2021. 04. 07. 21:46:27
#
@Superlompos: Nekem szoktak tetszeni a játékadaptáció filmek, jó mondjuk a tomb raider elég szr lett, de pl a Warcraft nagy kedvencem mai napig, közrejátszik hogy soha nem játszottam vele, így nem voltak elvárásaim, de film nagyon adta, kár hogy nem lesz 2. rész.


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb