Állítólag a 2K fejleszti a következő FIFA-játékot

Szerző: xoki | 2024. May 28. | hír | 9 hozzászólás

A legfrissebb pletykák szerint a 2K megszerezte a licencet a következő FIFA sportjáték elkészítéséhez, viszont az információt hivatalos forrás egyelőre nem erősítette meg.

A leaker, @mohplay_inc_ forrásmegjelölés nélküli állítása szerint létrejött a partnerség, melynek köszönhetően a 2K egy új futballjáték szériát fog elkészíteni. Egyik fél sem rakott ki még közleményt ezzel kapcsolatban, de valójában már az év elején hallani lehetett ezt-azt a 2K és a FIFA közötti tárgyalásokat illetően.

Az EA ugyebár felbontotta a FIFA-val kötött szerződését, és ezért a játékaik többé nem viselhetik ezt a márkanevet, így a tavalyi rész már EA Sports FC néven vált elérhetővé, de ez az eladásokat nem befolyásolta. Az év elején az Insider Gaming szóba hozta, hogy különböző pletykákat hallott arról, hogy a FIFA/2K jelenleg azon van, hogy bejelentse partnerségét egy hivatalosan licencelt FIFA-játék elkészítésére.

A hírt egyenlő arányban izgatottan, riadtan és szkeptikusan fogadták a rajongók, főleg miután meglátták, hogy a FIFA 2K25 még az idén megjelenhet, vagyis épp időben a FIFA World Cup 2K26 előtt. Sokan pedig egyszerűen csak örülnek annak, hogy az EA futballsorozatának a Konami eFootball című franchise-a mellett is lesz konkurenciája.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Payphoner avatar
Amúgy gyerekek ez az "UFL" ami évek óta készül egy nagy átverés? Mert hogy mióta készül, volt róla demo video, ilyen meg olyan trailer, fél éve wishlistbe lehet rakni és most hónapok óta nagy a csend. Picit az az érzésem mint a The Day Before-nál. Ti mit gondoltok?
0
0
0
0
Fishman avatar
Majd meglátjuk mi sülhet ki ebből :)
0
0
0
0
Richie1212 avatar
Az a baj hogy meglátom hogy 2k és a ksoaras széria miatt az jut ezsembe, hogy ugyanolyan pénlehúzó brigád mint az EA. Mondom ezt úgy, hogy egybkén az NBA játékaik a gép ellen játszva jók és élvezhetőek, hozák a hangulatot. De online ott is csak az nyerhet aki több 10-100 ezret áldoz mikrotranzakciókra. A szerverek sincsenek a toppon. Szóval single game-ben elképzelhető, hogy veri az EA-t, de online nem hiszem hogy ne lennénk ugyanolyan idegbetegek majd és hogy nem a pay to win elv érvényesül majd. Kell a konkurencia, de a két cég ugyanaz a pénzéhes brigád sajnos. Nem a sportág lesz a fókuszban hanem a pénz. A fifa 07-ben emlékszem óriási élmény volt a gép ellen nyerni kupákat és nagyon hangulatos volt. A széria úgy a fifa 16-tól kezdett el teljes lejtmenetet venni.
2
0
0
0
💬 5
Belchior10 avatar
@Richie1212: Nagyon jól látod. Egyik kutya, másik eb. Ráadásul a 2K a PC-s játékosokat konkrétan lesza.ja, legalábbis ha az NBA szériából indulunk ki.
1
0
0
0
AdmIIIral avatar
@Belchior10: Feltételezem, ahogy a korábbi fifa/eafc részekben a pc-s csalókkal, úgy az nba-ben sem foglalkoztam velük. Szóval jóeséllyel itt is ez lesz erre megoldás.
0
0
0
0
AdmIIIral avatar
@Richie1212: Pont ezen gondolkodtam, hogy jobb nem lesz ez sem, cserébe még rosszabbak is lesznek a szerverek.

Jó lenne, ha ezt a mikrotranzakciót elfelejtenék/kivennék a fenébe már a játékokból.

Illetve jó lenne, ha végre lenne egy értelmes focis játék, mert sajnos az efootball-ból nem lesz semmi. Meg kipróbáltam az UFL-nek a bétáját, és hát az meg nem mostanában fog megjelenni, ahogy kinéz eddig az a játék (mint grafikai, mint játékmenet szempontjából).
0
0
0
0
santakigyo avatar
@AdmIIIral: A FIFA-hoz a cuccokat konkrétan az emberek úgy veszik mint a cukrot.
A cégek a kellékeket vagy miket kb 400% haszonnal értékesítik.
Volt egy ismerősöm aki ezzel foglalkozott, árusította többek között a fifához is a dolgokat és annyit mondott, hogy irdatlanul nagy kereslet van iránta.
A cégük a pár 100 forintért megvett dolgokat többszöröséért adta és az emberek vették/veszik.
0
0
0
0
Richie1212 avatar
@AdmIIIral: Jó lenne igen egy olyan focis játék ami valóban a fociról szól egy szerethető menedzser móddal mint pl amilyen a fifa 07 volt. Mai napig eredeti lemezen meg van és előveszem. Megkopott a grafika ugyan de a szurkolói hangok és a magyar kommentár nagyon hangulatos.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció