A Yakuza Judgment és Lost Judgment is megjelent PC-re

Szerző: xoki | 2022. September 14. | hír | 3 hozzászólás

Az ESRB néhány nappal ezelőtt kiszivárogtatta a két Yakuza spin-off, a Judgment és a Lost Judgment PC-s változatait, de nemrég a hivatalos megerősítés is megérkezett, arról nem is beszélve, hogy mindkét játék azonnal elérhetővé is vált.

Eddig Takuya Kimura ügynöksége nehezményezte a PC-s változatok kiadását, de úgy tűnik, sikerült egyezségre jutniuk. Tulajdonképpen a teljes Judgment széria jövője függött a sikeres tárgyalásoktól, szóval a PC-s változatok megjelenése megnyitotta a kapukat a harmadik rész előtt is.

A Judgment és a Lost Judgment a bejelentés pillanatától beszerezhetővé vált a Steamen. Bármi is volt Kimura ügynökségének problémája, az már a múlté, és mostantól a PC-s játékosok is átélhetik Takayuki Yagami mindkét kalandját, illetve a The Kaito Files kiegészítő tartalmait is.

A Judgment 40 euróért, a Lost Judgment 60 euróért, míg utóbbi kiegészítője 30 euróért lehet a tiétek. Bundle-ben viszont 24%-os csomagkedvezmény mellett szerezhető be, ha mindháromra fáj a fogatok.

Judgment
Judgment
Judgment
Megjelenés: 2022. September 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: SEGA
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Allitolag jok a sztorik benne nagyon, ugyhogy befizettem ra, ma el is kezdem szepen. :)
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Kiraly, csak picit nekem az ara sok. Kivarom vele a nagy teli akciokat, akkor bizotsan ez is vmivel olcsobban is kaphato lesz mar! :)
0
0
0
0
cabus26 avatar
Na ez nagyszerű,kár,hogy nincs annyi szabadidőm...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció