A vártnál később jelenik meg a Code Vein

Szerző: xoki | 2018. July 11. | hír | 5 hozzászólás

Az anime stílusú Dark Souls, vagyis a Code Vein rengeteg pozitív visszajelzést kapott a játékosoktól az utóbbi néhány hónap során.

Néhány héttel ezelőtt egy trailerben leleplezték a játék megjelenési dátumát, amely szeptember 28-a lett volna, de sajnos a Bandai Namco most egy rossz hírrel szolgált azok számára, akik már nagyon várták a játékot. A Code Vein csak 2019 folyamán jelenik majd meg, de egyelőre nem tudni pontosan, mikor kerül erre sor.

A játékosok sokat várnak a játéktól, és annak érdekében, hogy ne okozzanak nekik csalódást, inkább elhalasztják a megjelenést. Mindenképpen nehéz volt meghozni ezt a döntést, de a készítők remélik, hogy sikerül felülmúlniuk az elvárásokat a bónusz időnek köszönhetően, amelyet a játékmenet tökéletesítésére fordítanak majd. Az elhalasztásnak köszönhetőn a játéknak nem kell harcba szállnia a szeptemberben esedékes Spider-Man, Tomb Raider vagy Destiny 2 DLC egyikével.

Code Vein
Code Vein
Code Vein
Megjelenés: 2019. September 27. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Bandai Namco Studios
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ichigo23619 avatar
csak jelenleg is meg.
remélem nem az lesz a sorsa mint a májkrémsoftnál a scalebound nak.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@gigazte: Ez milyen játék? Még nem hallottam róla.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Rocky12: Vámpíros Dark Soulsnak tudnám mondani, jó adag Japán stílussal megspékelve. Keress rá youtubeon, mert van már fent pár játékmenet videó.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@gigazte: Értem, köszi a választ!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció