A vártnál később érkezhet PC-re az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection

Szerző: xoki | 2022. June 27. | hír | 8 hozzászólás

Az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection PC-s változatát 2021 szeptemberében leplezték le, de azóta szinte semmit sem lehetett hallani róla. Legalábbis hivatalos információ biztosan nem érkezett, ellenben a megjelenési dátummal kapcsolatos pletykák miatt már többször is előtérbe került.

A játék hivatalos SteamDB oldalán egy új megjelenési dátumot tüntettek fel, amely arra utal, hogy a fejlesztők a vártnál később végeznek a projekttel. Itt korábban július 15-e volt látható, miközben az Epic Games Store július 20-ai megjelenésre utalt, de sajnos úgy tűnik, kénytelen leszünk még néhány extra hónapot várni.

A frissített dátum alapján az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection október 19-én - amelyet azóta 2022. december 30-ára változtattak - érkezhet, amely igazából nem meglepő, ha figyelembe vesszük a hónapokon át tartó csendet, ami a PC-s portot övezi.

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
Megjelenés: 2022. October 19. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Iron Galaxy, Naughty Dog
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
venator5 avatar
Baromira nem értem mi tart ennyi ideig.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Kegyetlen... már a portok is csúsznak... xDDDDDDDDDDD
Úgylátszik ez manapság már elvárás hogy csúsztatni kell mindent :D ....nem mintha érdekelne mert az összeset végig toltam anno ps-en, de akinek kimaradtak annak nagy érvágás lehet mert sztem rohadt jó játékok.
2
0
0
0
💬 5
santakigyo avatar
@bukta2: Szépen az elejéről kezdtem játszani. Az első rész tetszett, bár már akkor feltűnt, hogy ahova én vért izzadva jutok be az ellenség nemsokkal utána a semmiből özönlik. A második rész már kicsit unalmasabb volt, a harmadikat már félbehagytam mert tökre unalmas volt ugyanaz a séma.
A negyedik megvan de már nem is foglalkozom vele.
És a Tomb Raider ezt majmolta, meg is lett az eredménye.
0
0
0
0
kismadar avatar
@santakigyo: Pedig a 4, és a Lost Legacy mérföldekkel jobb lett minden téren, szóval magaddal cseszel csak ki ha nem játszod végig őket! 😅 Ehhez a két részhez viszonyítva az új Tomb Raider Trilogy lófütty, és a 2013-as TR-hez a fejlesztők is elismerten Uncharted-ből vettek jó pár ihletet, szóval most akkor ki copyzik kit is? 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
@kismadar: Ezt írtam én is, hogy a TR koppintott. Olvastam róla én is
Hát elkezdtem a 4. részt azt elfelejtettem már, de nem fogott meg, viszont lehet nekifogok ha nagyon nem lesz semmi.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@bukta2: Hát figyelj, ez szerintem is kegyetlen de én meg sem lepődők amikor konkrét "események" és játék trailerek is csúsznak xDDD

EA Play elmarad E3 valszeg nemis lesz többet, nagy bemutatókra nem mennek ki stúdiók xD Késnek a játékok... oké.. késnek a remastedek... oké.... késnek a 5-10 évvel ezelőtti játékok portjai... oké.... de hogy már konkrét játékmenetet bemutató videók is csúsznak. VICC GÁZ AZ EGÉSZ!
1
0
0
0
bukta2 avatar
@Payphoner: Elég hanyagok a játékfejlesztők mostanság... covid meg háború.. az... jó h mindent ezekre rá lehet fogni 🤣🤣 mintha eddig nem lettek volna járványok meg háborúk ahogy mondod kész vicc az egész játékipar már
0
0
0
0
cabus26 avatar
Kár érte.
Közben meg jön ki a sok szutyok játék
1
0
0
2


Elfelejtett jelszóRegisztráció