A Valve megállítja a Steam Közelgő Megjelenések funkciójával való visszaéléseket

Szerző: xoki | 2019. August 09. | hír | 1 hozzászólás

A Steam „Közelgő megjelenések” szekciója alapból eléggé zűrzavaros a felhasználók számára, illetve a játékaikat népszerűsíteni kívánó fejlesztőknek szintén gyötrelmeket okoz a navigálás.

Eddig a fejlesztők bármikor megváltoztathatták játékaik megjelenési dátumát, amely lehetővé tette, hogy reklám céljából folyamatosan kihasználják a Közelgő megjelenések aloldalt. A Valve új változtatásának köszönhetően mostantól a fejlesztők csak az első alkalommal választhatják ki a tervezett megjelenési dátumot, és ha a későbbiekben ezen változtatni szeretnének, akkor kénytelenek lesznek felvenni a kapcsolatot a platformmal.

A u/HeadlessIvan nevet viselő Reddit felhasználó közzétett egy képet erről a változtatásról és úgy tűnik, a fejlesztők ezentúl csak valós okkal változtathatják majd meg a dátumot. Márciusban már több fejlesztő is felhívta erre a problémára a Valve figyelmét, és most úgy tűnik, a cég végre lépett is ez ügyben. Remélhetőleg most már tényleg a hamarosan megjelenő játékokat láthatjuk majd a Közelgő Megjelenések oldalon.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
leifina avatar
Nagyon helyes! Eddig voltak ugyanis fejlesztők, akik mindig csak "hitegették" az embert, hogy teszem azt valamely játék májusban megjelenik, majd április végén minden bejelentés nélkül áttolták augusztusra, augusztusban továbbrakták szeptemberre, és így tovább...
Van, amelyik játék már 4(!) éve tolódik, és a "hamarosan" címkével van ellátva... pofátlanság...

Kíváncsi vagyok, mennyivel lesz soványabb a lista 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció