A Valve felfedte a Steam Deck megjelenési dátumát

Szerző: xoki | 2022. January 28. | hír | 29 hozzászólás

A Valve végre hivatalosan is felfedte a Steam Deck megjelenési dátumát, amelyhez első körben azok juthatnak majd hozzá, akik tavaly nyáron lefoglalták azt.

A Valve kifejtette, hogy mindenki, aki tavaly lefoglalta a Steam Decket, február 25-e körül kapni fog egy emailt, amelyben felkérik az adott felhasználót a vásárlás véglegesítésére. Amennyiben három napon belül ez nem történik meg, a lefoglalt eszköz a virtuális sor következő személyét illeti meg. Az első darabok február 28-án indulnak útnak a vásárlókhoz.

Íme néhány fontosabb tudnivaló a Valve hivatalos blogbejegyzéséből:

• Február 25-én, nem sokkal 19:00 óra után (CET) kezdik el kiküldeni a meghívókat.
• A megrendelési emailek ugyanabban a sorrendben lesznek kiküldve, mint ahogy a foglalások történtek.
• Csak az a Steam Deck modell rendelhető meg, amelyik eredetileg le volt foglalva.
• A foglalási előleg bele lesz számítva a Steam Deck végső árába, ami tartalmazza a szállítási költségeket is.

Még mindig lehetőség van a Steam Deck lefoglalására (4 euró), viszont az új vásárlóknak legalább 2022 második negyedévéig várniuk kell majd az eszközükre.

Hozzászólások: 28
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Ez valami új be nem jelentett cucc? O.o?

[LINK]
0
0
0
0
💬 2
kismadar avatar
@bukta2:


Ha érdekel esetleg, akkor itt egy videó. Austin Evans kapott egy prototípust a legolcsóbb változatból. Kibontotta, kipróbálta(Forza Horizon 5), és röviden véleményezte.
1
0
0
0
bukta2 avatar
@kismadar: Kösz! Otthon meglesem!
1
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
tamas98765 avatar
Hát ha már a videókártya ára vetekszik egy autóéval és mivel a steamkönyvtáram nagy ezért logikus lesz beruháznom egy ilyenre😀
1
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@tamas98765: ez amúgyis annak éri meg a leginkább akinek nagy a könyvtára! ahogy neked is :D előrendelted már amúgy?
1
0
0
0
tamas98765 avatar
@bukta2: Még nem.
Megvárom a véleményeket na meg amíg megy a pc-m addig felesleges lenne
Gondolom akkor te is ezen gondolkodsz :D
0
0
0
0
bukta2 avatar
@tamas98765: Nem, én most nem akarok ilyet,de ettől függetlenül jó kis cuccnak tartom! Aztán lehet egyszer majd beszerzek egyet, kitudja ;)
2
0
0
0
bukta2 avatar
Azt amúgy lehet tudni hogy az ilyen pl. Stratégiai játékok hogy lesznek rajta játszhatóak? Ha egyáltalán lehet majd velük.
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@bukta2: Dupla touchpad van rajta + beállíthatsz stickmouse -t.
1
0
0
0
bukta2 avatar
@xCube: Na ez jól hangzik!
0
0
0
0
nemjosajnos avatar
Várjátok csak! Persze majd 4 eurot fizetek azért hogy lefoglalhassam ezt a mobiltelefon kijelző méretü szemetet közel 700 euroért. 🙂 minden szutykot rátok lehet sózni? mindent? még ha szemernyit sem tesz boldogabbá benneteket? lehet jönni a "ha neked nem tetszik nem kell megvenni, hidd el lesz más aki boldogulni fog vele" boldoguljál akkor vadökör nem engem csapsz be. ez az élet értelme? megfizethetetlen értéktelen kütyük, amit hetente kétszer előveszünk mikor már nyomorgunk az unalomtól és a létezéstől? actually jól ki kéne porolni a valve seggét most már mert nagyon nagy lovon ülnék. a valve "végre bejelentette" oh akkor meg vagyunk mentve már csak az hiányzott a boldogásgomhoz egy valves steam dekk. na itt mondom azt hogy elmentek ti a nyerőgépfejü játékfejlesztőitekkel, marketingeseitekkel együtt a bús pics@ba.
0
4
2
6
💬 16
xCube avatar
@nemjosajnos: Ha téged ennyire nem érdekel, sőt felidegesít a mai modern játékipar, akkor miért foglalkozol vele egyáltalán?
0
0
4
0
nemjosajnos avatar
@xCube: meglepő neked barátom? hogy az embert azon dolgok idegesitik fel amelyek számára kedvesek? talán olyasmiben fejtsem ki a véleményem ami abszolút nem érdekel? hogy szeretnéd mester, ereszkedj le közénk, mutasd az útat kérlek.
0
0
0
0
xCube avatar
@nemjosajnos: Nekem nem úgy tűnik, hogy számodra kedves a handheld gaming.

Sőt nekem leginkább úgy tűnik, hogy te csak és kizárólag trollkodni jöttél ide.
0
0
3
1
nemjosajnos avatar
@xCube: A handheld gaming valóban nem, de ez nem tesz semmit. Azért tünik úgy báttyja, mert ezeket jegyzed meg. Ugyanis itt mindenki elvakultan körbetáncolja a jobbnál jobb híreket miközben egymásnak nyalják ki egymás eszközei alatt. Ha valaki másképp tesz, az egyből gyanús, igaz? Troll, igaz?
1
0
0
0
santakigyo avatar
@nemjosajnos: De mégis mit vársz? Neked nem tetszik aminek hangot is adtál. Ezzel nincs is baj. De akkor ne lepődj meg ha valaki meg ezt véleményezi. Ennyi. Felesleges vita sorozat lesz aminek majd a kommentek törölgetése vet majd véget.
El kell fogadni, hogy van vélemény, ellen vélemény.
0
0
0
0
nemjosajnos avatar
@santakigyo: mit várnék? nem várok én semmit. el van fogadva barátom és korántsem felesleges a vita. nem veszekszünk, vitázunk. de nem győzöm hangsúlyozni, ahelyett hogy arról kérdezgetsz hogy mit várok, arra válaszolj inkább amit megfogalmaztam fent ha találsz benne kivetni valót. szerinted jó dolog? és ha igen miért? teljesebb lesz tőle az életünk kigyókám?
2
0
0
0
no avatar
@nemjosajnos: Minden tisztelettel kérdezem,hogy az ugye megvan neked,hogy egy gaming orientált fórumra jöttél a boldogság és az élet értelmét firtatni? Bizonyára kellemetlen érzés lehet,hogy valakit boldoggá is tud tenni valami olyan ami téged nem. Részemről ha jó lesz a termék és beváltja amit elvárok tőle akkor igen képes hozzáadni az életemhez némi pluszt.
0
0
0
0
nemjosajnos avatar
@Braindamage: A legmélyebb tisztelettel kérdezem én is, talán nincs kapcsolat?! Létezik egyik másik nélkül? Tudsz úgy videójátékozni hogy közben nem élsz? Ez a fontos? Dolgozzunk és halmozzuk fel ezekből a többnyire felesleges szarokból lehetőleg annyit amennyit nem szégyelünk? Ez a nagy tudás? Hiányzott volna ez bárkinek is ha nincs? Megér 700 eurot az a némi plusz amit szombat esténként elbohóckodsz rajta? Annak borzasztóan örülök hogy nálad beváltja amit elvársz tőle és ez neked így meg is éri.
2
0
0
0
no avatar
@nemjosajnos: Látom téged valaki nagyon megbántott,vagy nagyon sokat kell dolgoznod és marcangol az időhiány. Képzeld én tudok úgy videójátékozni,hogy közben élek. Durva. Nekem nincs felhalmozva szarokból semmi,az van amire szükségem van. Ha nincs rá szükségem továbbadom olyannak akinek van rá szüksége.Nekem lehet,hogy hiányzott volna ha nincs mert nincsen kedvem az aya neo és társait megvennem 1000+dollárokért esetenként még kevesebb teljesítményért. És igen megér 700 eurot az a + amit akár minden este elbohóckodok rajta a kényelmes ágyból fekve. Ilyen alapon egy akármilyen sportoló se vegye meg a méregdrága felszerelését. Vagy akárki akinek van bármi hobbija. Ez is egy hobbi. De kérdezek akkor én is. Miért vonsz párhuzamot a te életed és más élete között? Miért rendeled más véleményét a szavaiddal a te véleményed alá? Milyen okból gondolod azt,hogy a te prioritásaid és világlátásod a követendő példa? Én úgy gondolom,hogy részemről ez nem éremel több szót. Egyezzünk ki annyiban,hogy neked nem tetszik ez nem a te terméked,nekem meg tetszik.
2
0
0
0
nemjosajnos avatar
@Braindamage: félreértés ne essék, szó sincs arról hogy az a követendő példa az ahogy én teszem. Egyezzünk ki ebben, oké, de tudod, nem arról beszéltem hogy a termék nem tetszik. király, csak felesleges. ez a véleményem. Tesla síp flessem van és az az érzésem hogy az emberekre már mindent rá lehet sózni. Örülök hogy támogatod a Szilicium völgyi, Japán, McLarennel járó informatikusokat
0
0
1
0
no avatar
@nemjosajnos: Egyezzünk hát ki ebben :)
Én megveszem a terméküket 700 euroért, a szilicium völgyi japán informatikus (mert nyilvánvalóan az ő zsebébe megy mind a 700 euro) az én pénzemből kicseréli a Mclarenen a téli gumikat nyárira. Fer trade.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@nemjosajnos: Szerintem teljesen rendbe van a termék. Szükségem ugyan nincs rá, mert nem érdekelnek az ilyen hordozható cuccok, de annak akit igen annak tökéletes valasztás. Kár többet belemagyarázni.
Ha nem tetszik, nem érdekel tovább lapozol, ha tetszik megveszed. Ennyi a történet. A többi egy csak habzó szájú tizenéves virnyákolása ami senkit se érdekel. Barátom....
0
0
1
0
kismadar avatar
@nemjosajnos:
minden szutykot rátok lehet sózni?

Ami neked szutyok másnak még érték lehet, nem tudom ki vagy te itt, hogy ezt megállapítsd!

megfizethetetlen értéktelen kütyük, amit hetente kétszer előveszünk mikor már nyomorgunk az unalomtól és a létezéstől?

Itt megint csak magadból indultál ki... 😅 Nem te vagy a célközönség ennyi! Más órákat is el fog vele tölteni!

na itt mondom azt hogy elmentek ti a nyerőgépfejü játékfejlesztőitekkel, marketingeseitekkel együtt a bús pics@ba.

Sokadik negatív kommentedet olvasva én is ezt tudom csak neked ajánlani. 😆
0
0
2
0
nemjosajnos avatar
@kismadar: Van még hova reszelődnöd, örülök hogy kifejtetted a véleményed de pár dolgot leszögeznék barátom. elsőkörben azokkal a dolgokkal vitatkozz amit írtam, ne a személyemmel, ugyanis abból nem következik semmi. Azzal hogy másnak a szutyok értéket jelenthet, egyetértek, ebben igazad van.

ugyanakkor -> egymillió légy imádja a szart, lényegében azon hevernek. egymillió légy nem tévedhet, nem?

magamból indúltam ki, nem én vagyok a célközönség. Egyetértek, tehát legitimálja a terméket ha nem én vagyok a célközönség? Valóban nincs 700 eurom rá, ettől még szabad kijelentem hogy 700 euro több mint pofátlan érte?

Negatív kommentjeim. Megbocsáss de csak körbenyaldosni van jogom? Írjak a géped alá valami szépet vagy mit szeretnél cimbora?
0
0
1
1
no avatar
@nemjosajnos: Miért kellene legitimálni bármit? Ez egy vállalat által kiadott szórakoztató termék.
Ha én azt mondom hogy holnaptól fagolyókat fogok csinálni egy lyukkal a közepén, senkinek sem kötelező megvennie.
Ugyanakkor folytatni fogom a gyártását ha tudom hogy pénz van belőle mert tetszik az embereknek.
Nem kell megvenni, viszont ez egy hobbi. És hogyan élj a hobbidnak ha nem költesz rá?
2
0
0
0
no avatar
@nemjosajnos: Akkor a gameboy/Nintendo és társai is értelmetlenek? Szerintem te most itt tátott szájjal a *** erdőben vagy haver ez egy gamer oldal gamer kütyükkel és gamekkal. Én sem fogom megvenni mert ennyit nem ér de mikor kisgyerek voltam nagyon örültem volna egy ilyen eszköznek.
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció