A Valve a The Game Awards minden percében elajándékoz egy Steam Decket

Szerző: xoki | 2022. December 03. | hír | 27 hozzászólás

Jövő héten kerül sor az idei The Game Awards díjátadóra, és meglepő módon a Valve egy elég nagy dobással készül az eseményre. A Steam élőben fogja közvetíteni a műsort, miközben percenként kisorsolnak majd egy Steam Decket a szerencsés nézők között.

A Valve Steam TV nevezetű streaming szolgáltatása elsősorban az esport versenyek közvetítésére szolgált, de idén a The Game Awards közvetítések egyik helyszíne is lesz. Steames felhasználói fiókkal kell ezen az oldalon bejelentkezni, hogy később részt vegyetek a sorsoláson.

Mivel a show hossza nem ismert, így pontosan nem tudni, mennyi konzol talál majd gazdára, de körülbelül 170 darabot fognak elajándékozni az 512 GB-os változatból. Ez a legmagasabb szintű Steam Deck, hiszen a legnagyobb tárhely és M.2 SSD jellemzi, valamint tükröződésmentes kijelzővel rendelkezik, és néhány exkluzív extra cucc is jár mellé.

A The Game Awards magyar idő szerint december 9-én hajnali fél kettőkor kezdődik, ami sajnos nem az EU-s játékosoknak kedvez. Fontos még kiemelni, hogy sajnos nem mindenki vehet részt a sorsolásban:

A regisztráláshoz az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban vagy az EU-ban kell tartózkodnod, kell hogy legyen egy Steames vásárlásod a 2021. november 14. és 2022. november 14. közötti időszakból az ország ellenőrzéséhez, és jó hírben álló, nem korlátozott fiókkal kell rendelkezned.

– olvasható a hivatalos oldalon.

Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Borbi avatar
Kezdem elveszteni a bizalmamat a steam-ben. 30-40 perce csak a botok nyernek :(
0
0
0
0
💬 11
Aaron Keener avatar
@Borbi: És ezt miből állapítottátok meg egyébként? Chatbe is láttam, de nekem nem esik le miből tudható, hogy egy kisorsolt név bot. Világosíts fel. :) Azt láttam hogy sokáig csak steam ID-ket nyomott kifele, de hát elejétől bugos azt hittem csak ez az oka. :)
0
0
0
0
Borbi avatar
@Aaron Keener: Pl. a chat falon csak számokat tartalmazó felhasználó nem jelent meg. Egy sem. Tudom van aki nem írja át a nevét. Kicsit gyorsan megy a chat, de lehet látni nyertest írni a falra. Egyébként lehet számítani ilyenre, ez kicsit sűrű volt.
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@Borbi: Áh, értem. Hát ebből a szórásból kimaradtam, mondjuk 1-2-300 ezer emberből kell esély, hogy kikerüljön az ember szerencsésként... :)
0
0
0
0
Borbi avatar
@Aaron Keener: a nézőszám 90000 és 500000 között változott :)
0
0
0
0
DMSASD avatar
@Borbi: Nem botok nyertek csak a leterheltség miatt a *steamID64-t írták ki.
Tele van a steam fórum a sok hozzá nem értő/siránkozó posztokkal.

*
steamname: Szabadon módosítható!!!
steam3ID: [U:1:00000000] (fix)
steamID32: STEAM_0:0:00000000 (fix)
steamID64: 00000000000000000 (fix)
customURL: Szabadon módosítható!!!

Itt a nyertesek listája:
[LINK]

Rá kerestem néhányra és szomorúan látom hogy a többsége USA elvétve néhány EU. Mindíg ez van a legjobb nyereményjátékok mindig usa ... az eu meg alig kap valamit :S
1
1
0
0
santakigyo avatar
@DMSASD: Akkor csak manipuláció az egész.A sorsolás az ismeretemben azt jelenti,hogy véletlenszerűen valaki ...
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Nem volt manipuláció, csak át kell gondolni az esélyeket. USA-ban sokkal nagyobb ez a féle gaming kultúra, nagyobb eséllyel vesznek részt a sorsolás miatt (elvégre a legtöbbször amúgy is csak ők vehetnek részt), és míg náluk csúcsidőben ment a TGA, nálunk akkor mikor mindenki alszik a következő munka nap előtt. Semmi meglepő nincs abban hogy a legtöbb nyertes amcsi lett.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Han-Tyumi: Így is lehet nézni.Gondoltam rá,hogy megpróbálon hátha... De feleslegesnek éreztem.Hinni lehet végülis abba,hogy tisztességes volt csak a hit és valóság között van némi szakadék. De ettől függetlenül tiszteletben kell tartani a másik hitét.Èn is teszek. 🙂
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Szerintem csak túl van gondolva, meg valamivel meg kell magyarázni hogy miért az a csúnya amcsi van már megint előnyben.

Én legalábbis életszerűbbnek tartom ezt mint azt, hogy csak azért engedték más régióknak is a részvételt hogy utána direkt őket próbálják kizárni, ahelyett hogy csak szimplán az USA-n belül tartották volna, ahogy mindenki csinálja az esetek 99.99%-ban. Ez már majdnem flat earth szintű konteózás 😄
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Han-Tyumi: Igen, azontúl meg lényegtelen,mert mindenki csak találgatni tud,az igazát nem tudja bizonyítani.
A végeredmény a lényeg.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Innocent until proven guilty. A vádakat kell először bizonyítani, nem azt hogy valami nem létezik.

Tudom nem ennyire komoly vagy vészes témáról van szó, csak szemléltetés képpen fogalmaztam így. Én is jobban örültem volna ha nekünk jobban kedvez a dolog, de már előre lehetett tudni hogy ilyenek lesznek az arányok.
0
0
0
0
ZoldKakas avatar
Biztos én vagyok a buta, de nem teljesen tiszta amit a cikkben írnak. "A Valve Steam TV nevezetű streaming szolgáltatása elsősorban az esport versenyek közvetítésére szolgált, de idén a The Game Awards közvetítések egyik helyszíne is lesz." Viszont az oldalom meg azt írják, hogy a Steamen lesz közvetítve. A kérdés tehát az, hogy valami külön oldalon lesz ez, vagy a Steam kliensből is nézhető lesz e?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@ZoldKakas: Kliensből és böngészőből is működnie kéne. A kliens is javarészt böngésző alapú, ha ott is elérhető lesz, akkor ott is működni fog, másfelől viszont a böngésző ahol 100% elérhető lesz és működni fog.

Maga a közvetítés itt lesz:
[LINK]

A sorsolásra jelentkezni előre pedig itt kell (nézni ÉS jelentkezni is kötelező):
[LINK]

Szerk.: Kicsit össze-vissza írtam először, javítottam.
0
0
0
0
bukta2 avatar
nekem ma hozta a futár õröm és bódottá van, arról írok 😁
0
1
0
0
Borbi avatar
Gyermekem aktívan lóg a steam-en, így bejelentkeztem. Már csak a hajnali 2 órát kell megoldani 🤔
0
0
0
0
kovb677 avatar
pech utóbbi időben nem vetem semit steamen
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
Nem kedvező az időpont, de felkelek elindítom és visszafekszek. Vagy tényleg kurva korán fekszek le, majd megnézem a közvetítést és utána pont mehetek melózni.. 😎
1
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@gamerINSANEdad: Idopont nalam sem kedvezo, de ezzel sokan vagyunk igy szerintem, nem hinnem hogy te lennel az egyetlen, illetve mi ketten! XD

Nalunk a melohelyen szerveztek partit pont arra napra, de majd telon hagyom menni lenamitva a streaminget... XD :D ...Majd viszek magammal 1 power bank-et, biztos, ami biztos. :D
1
0
0
0
Warzoz avatar
Pont a meghatározott idöszak előtt néhány nappal és utána nem egészen két héttel volt steames vásárlásom. 😔
0
0
0
0
kismadar avatar
Amilyen szerencséje van az embernek az ilyenekben, "kettő lesz maradhat".
0
1
0
0
X9K338DA avatar
Nem hiszem, hogy alapból valaha vennék magamnak ilyet, de ha megnyerném, még az is lehet, hogy nem lenne fenn jófogásom, mielőtt átvenné a szobahőmérsékletet.
1
0
0
0
💬 2
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@X9K338DA: Nem lenne, vagy fent lenne a Jofogason? En itt a UK-ban az eBay-re dobnam is fel bontatlanul, aztan az arabol csak szepen epitgetnem belole tovabb az egyik bringamat... :D
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Mármint hogy még az is lehet, hogy kipróbálnám, mielőtt rásóznám valaki másra :)
0
0
0
0
bukta2 avatar
Pont tegnap rendeltem meg az enyémet :D de azért beregeltem és nézni is fogom a streamet hátha csurran cseppen még1 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció