A Valve a Steamen is el tudná képzelni a Game Pass jelenlétét

Szerző: xoki | 2022. March 01. | hír | 0 hozzászólás

A PC gaming egyik nagy pillanata volt, amikor a Microsoft felhagyott a Microsoft Store-exkluzív címeivel, és elkezdte Steamen is megjelentetni a játékait. Eleinte közel sem a teljes könyvtár vált elérhetővé a Valve platformján, de jelen állás szerint, most már pontosan ebbe az irányba haladnak.

Néhány napja kiderült, hogy megszűnik a Bethesda Launcher, és a felhasználók ezentúl Steamen érhetik majd el játékaikat, de a Microsoft Game Pass (Xbox, PC) szolgáltatásában található címek továbbra is a cég saját alkalmazásában futnak.

A PC Gamer és Gabe Newell nemrégiben a Steam Deckről beszélgetett, amikor is az oldal újságírója rákérdezett, hogy a Valve érdeklődést mutat-e egy saját előfizetői szolgáltatás létrehozása iránt, vagy esetleg nyitottak lennének-e a Game Pass Steames debütálására. Newell elmondása szerint egy ilyen szolgáltatás elkészítése jelenleg nem az ő feladatuk. A játékosok számára viszont ez mindenképpen egy népszerű lehetőség, és szívesen együttműködnének velük, hogy a Steamre is eljuttassák a szolgáltatást.

Tehát, aki esetleg a „Steam Passra” várt, az most csalódni fog egy kicsit, de úgy tűnik, van esély az Xbox Game Pass közeljövőbeli debütálására a Valve platformján is az EA Play-hez hasonló módon, amely 2020-ban integrálódott be.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció