A Ubisoft nem tart játékbemutatót az E3 időszakában

Szerző: xoki | 2022. June 02. | hír | 6 hozzászólás

Eddig úgy tudtuk, hogy júniusban a Ubisoft is megtartja saját E3 stílusú bemutatóját, de a legfrissebb információk alapján a kiadó bejelentései nélkül fog elmúlni a nyár.

A Ubisoft megerősítette, hogy ebben a hónapban nem fog bemutatót tartani az iparág többi tagja mellett, viszont ettől függetlenül a következő Ubisoft Forwardra még az idén sor kerülhet majd. A kiadó szóvivője az Axiosszal osztotta meg, hogy a vállalat nem tervez játékbemutatót erre az időszakra, hanem csak az év későbbi szakaszára. Tehát a nyár helyett inkább az év harmadik negyedévében számíthatunk a bejelentéseikre.

A Ubisoft hamarosan több ismert játékát is megvillantja majd, köztük a Skull & Bones, egy új Assassin's Creed spin-off, az Avatar: Frontiers of Pandora és a Mario + Rabbids: Sparks of Hope is látható lesz, de valószínűleg néhány meglepetéssel is készülnek. Például új Splinter Cell, a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, a Beyond Good and Evil 2 és az Assassin's Creed Infinity is régóta készül, de megjelenésük még jóval odébb lesz, ezért nem biztos, hogy ilyen hamar megmutatják majd ismét a nagyközönség számára.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cabus26 avatar
Miért,van miről?
Semmi jó nincsen a tarsolyukban,ezt ők is látják!
0
0
0
0
botmunpls avatar
Amennyi támadás éri őket (részben jogosan), hogy önismétlő, repetitív, egysíkú, ötlettelen stb játékokat dobnak ki AAA címként, ez inkább pozitívum kéne legyen, hogy halasztanak és dolgoznak tovább.
De nyilván nagy az a réteg aki azt várja hogy tegnapra megjelenjen 110% megvalósítással mint húzócím, és egy mikró is vigye 1080ultra144hz-n.
0
0
0
0
bukta2 avatar
A ,,The Settlers" -ről jól elkussoltak... ez durva... már 2019 ben meg kellett volna jelennie , azóta csak tologatják....és most per pill sehol semmi hír róla már az utolsó BETA óta (ami sztem mellesleg tök jól sikerült)
Hát igazából mind1 is... másfél éve mikor megvettem a 6800-at boldog voltam, de rákellett jönnöm így majd 2 évvel utána hogy ha tudtam volna hogy ilyen lappangás lesz a játék iparban akkor biztos nem vettem volna meg... ez egy elég el*** egy generáció játékok terén... kegyetlen mennyi halasztás van a piacon...
0
0
0
0
💬 1
Izi-ke avatar
@bukta2: Az utolsó béta kicsapta a biztosítékot mindenkinél (nálad valamiért nem ahogy olvasom), szóval nem is bánom hogy semmi hír róla. A mostani tesztre meg alig mertek meghívni embereket is. Csak remélem hogy egy kisebb tesztelőkör jobban el fogja tudni magyarázni miről is kéne szólnia a játéknak.
0
0
0
0
Liptik avatar
Bmeg Ubisoft, miért lettél ilyen? Mutass nekünk a következő AC-ról illetve a következő Far Cry-ról vagy a POP SOT Remake-ről gameplay videót, aztán jöhet a WW és a TTT remake is, Ubisoft helyet ezt teném, mert akkor lenne pénzem.
0
0
0
0
💬 1
Patrikkk avatar
@Liptik: Pár hónapja jelent meg a fc6 de te már remegsz hogy a következőt mutassák be.Semmi újat nem tud felmutatni a ctrl+c/ctrl+v kombókkal készült fc6 sem.Ubi pont hogy nem fog már változtatni semmit,mert tisztában vannak azzal hogy nagyon nagy az a réteg aki beéri azzal hogy futószalagon nyomják a címeket.Utóbbi években kiadott játékaik ordítanak attól hogy mennyire silány minőségűek.

Na de.. Spoiler!
..Te,kingsbountyfan alias vass gabi,meg a troll tibi annyi hülyeséget hordtok össze vissza ezen az oldalon hogy az már fáj.És hidd el ezt nem csak én gondolom így,csak én le is írom..
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció