A Ubisoft leleplezte az Avatar-játékát

Szerző: Pafry | 2021. June 14. | hír | 0 hozzászólás

2022 végén, 13 év után újra Avatar lázban éghet a világ, ezt James Cameron javában készülő második Avatar-filmje fogja garantálni, amelyhez az első felvonás alapján hatalmas elvárásokat fűznek. Nem kétség, valóban egy egyedi univerzumról van szó, amelynek immáron a Ubisoft új játéka, az Avatar: Frontiers of Pandora is tagja lesz, amely egyelőre úgy tűnik, hűen hozza a 2009-es film látványvilágát. A játék leleplezése váratlanul ért szinte mindenkit, így a show egyik legnagyobb meglepetése lett végül.

A játékban a Na'vik bolygójának, a Pandorának a peremterületeire kalandozhatunk, amelyet egyelőre még a filmben sem láthattunk igazán. Mi egy Na'vit alakítunk majd, aki felveszi a harcot az idegen hódító emberekkel szemben, hogy megvédje bolygójának élővilágát a kizsákmányolással szemben. A játékot a Ubisoft egyik belsős stúdiója, a Massive Entertainment fejleszti az eredeti filmet gyártó Lightstorm Entertainmenttel, valamint a Disney-vel karöltve. Így tehát erőforrásokban biztosan nem lesz hiány a fejlesztés során, és ez remélhetőleg meg is fog látszani a címen.

Az Avatar: Frontiers of Pandora 2022-ben érkezik majd, feltehetően a második filmmel nagyjából egy időben, ami ugye jelenleg 2022. december 16-ra van kiírva, tehát erre az időszakra számítsunk. PC mellett Xbox Series X/S-re, valamint PS5-re érkezik majd, valamint Google Stadiára és Amazon Lunára is egyaránt kapható lesz.

Avatar: Frontiers of Pandora
Avatar: Frontiers of Pandora
Avatar: Frontiers of Pandora
Megjelenés: 2023. December 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, First person
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció