A Ubisoft felfedte, mit terveznek az idei E3-ra

Szerző: xoki | 2018. May 25. | hír | 3 hozzászólás

A Ubisoft bejelentette azon játékok egy részét, amelyek ott lesznek a következő hónapban elrajtoló E3-on, de természetesen ahogy mindig, most is számíthatunk meglepetésekre a kiadótól.

„Új információt és tartalmat ” lepleznek majd le a következő játékok esetében: The Division 2, Beyond Good & Evil 2, For Honor, Skull & Bones, Starlink: Battle for Atlas és a Transference. A listáról hiányzik a The Division stúdiójánál készülő új Avatar játék, tehát lehet, hogy a Massive Entertainment Avatar játékának bemutatója lesz az egyik nagy meglepetés.

Természetesen a közzétett lista nem tartalmaz eddig bejelentetlen játékokat. Már tudjuk, hogy legalább egy nagy meglepetésre lehet számítani, amely a jelenlegi állás szerint egy új Splinter Cell játék lesz, de ez csak a Ubisoft sajtótájékoztatóján derül majd ki.

A Ubisoft sajtótájékoztatója június 11-én 22:00-kor kezdődik, amelyet természetesen az oldalon is élőben követhettek majd.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kimi100 avatar
Különösen a Division 2 -re leszek kíváncsi, hogy mit hoznak össze a srácok, de remélem pozitívan kell csalódnom majd. 😀
0
0
0
0
💬 1
DDarkness avatar
@kimi100: Én a Division 2-őt elő is fogom rendelni, kötve hiszem, hogy az első rész kiforrottsága után el tudnák rontani a folytatást 😃 Csak azt oldják meg, hogy ne legyen stuttering 😃 Kicsit idegesítő amikor úgymond megakad a játék futás közben, aztán olyan mint ha 20x sebességgel szaladnék tovább 😃
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Remélem lesznek majd itt újra meglepetések mint múltkor. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció