A The Witcher 4. évadában már nem Henry Cavill fogja játszani Ríviai Geraltot

Szerző: xoki | 2022. November 01. | hír | 27 hozzászólás

Henry Cavill alakítása sokakat lenyűgözött a The Witcher élőszereplős feldolgozásában. Pontosan emiatt megannyian szomorúak lesznek, hogy hamarosan egy másik színésznek fogja átadni a stafétát, mivel a Superman-filmekhez való visszatérése miatt nem kíván többé Rívia Geralt bőrébe bújni.

Ugyebár a The Witcher harmadik évadát már leforgatták, így értelemszerűen Henry Cavill újra látható lesz a sorozatban, viszont a negyedik évadtól Liam Hemsworth fogja átvenni a szerepet.

Ríviai Geraltként átélt utazásom tele volt szörnyekkel és kalandokkal, és sajnos a negyedik évadra leteszem a medálom és a kardjaimat. Helyettem a fantasztikus Liam Hemsworth úr veszi át Fehér Farkas szerepét.

– mondta Henry Cavill.

A Netflix új Geraltja, Liam Hemsworth pedig elmondta, hogy Witcher-rajongóként nagyon örül a lehetőségnek, valamint kiemelte, hogy Henry Cavill hihetetlenül jó Geralt volt, és megtiszteltetés számára, hogy ő léphet a helyére.

Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
joshsword avatar
Nekem csak egy kérdésem van. Hány olyan sorozat van, ahol lecserélték a főszereplőt és sikeres maradt a sorozat?
0
0
0
0
botmunpls avatar
Lol, most komolyan az a felháborodás tárgya, hogy van egy sorozat, ami nem követi a könyv sztoriját teljesen? Volt már elég sok ilyen a történelemben, engem nem zavar, hogy egy könyvet és játékot megjárt sztorit nem kapunk meg copy-paste harmadik alkalommal is.
1
0
0
1
💬 13
no avatar
@botmunpls: Nem az a gond hogy más, az a gond hogy szar.
1
0
1
0
The Witcher FAN avatar
@Han-Tyumi: Az igénytelenség miatt tartott a filmipar ahol.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Han-Tyumi: Ezt írták a legkevesebben. Az első évad rekord mennyiségű előfizetőt hozott a netflixnek.
A második évad ugyan nem, de jól teljesített a nézettsége, és a kritikája széles körben inkább pozitív volt, mint negatív. A pc meg lmbtq elemek csak itt a kelet európai régióban verték ki a biztosítékot a többségnél.
0
0
0
0
The Witcher FAN avatar
@botmunpls: Azért az elmond valamit, hogy petícióban követelik a forgatókönyv írók kirúgását.Ráadásul ha megnézed Rotten,Meta itt elég rendesen visszaesett a nézői értékelések száma hol ott az 1.évad elég magasan van, akkor valamit csak nem jól csináltak a 2.évad-ban.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@The Witcher FAN: Valós képet ad a rotten alig 6 ezer nézői értékelése, szemben az imdb 487 ezerrel, ami 10/8 felett van átlag.
0
0
0
0
The Witcher FAN avatar
@botmunpls: Lol😁, te elhiszed az adatokat? Csak példát mondtam, hogy mekkorát zuhant a pontozás az 1.évad és a 2.évad közt, az IMDB régóta hamisítja a számokat jó példa rá a Hatalom Gyűrűi hiába nyomták fel a pontokat előre és törölték a kommenteket csak sajnos a visszajelzések nem a legjobbak , ráadásul egybe veszi az évadok értékeléseit.
De ha olvastad alatta a hozászolásokat elég sokan pocsékolják, szóval a számok nem egyeznek.

Ne csak a pontozásokat nézd hanem a hozászolásokat is, ha látogatod a fórumokat akkor olvashatod, hogy még azok is aggodnak akik eddig elvoltak a sorozattal mivel sokan úgy gondolják, hogy egyedül Cavill vitte a hátán az egészet.

De én inkább a saját véleményemre adok, miszerint ez a sorozat a könyvek lába nyomába se ér és a 4.évaddal földebe áll mint a Westworld, de az majd a jövőben kiderül.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@The Witcher FAN: Lol gece, nem tudom hány éves vagy, de nekem nincs ennyi szabadidőm hogy ilyeneket csináljak, az érdekelt sorozatokkal sem tudom megnézni mert dolgozok, tanulok, sportolok, a maradék időmben meg élem az életet vagy nézek/játszok valamit ami érdekel, pl a witcher sori.
Ami tetszett is. És rengeteg más ember van így vele hogy megnézni és tetszik neki (vagy nem). Az hogy vannak ilyen időmilliomos emberek, akik mindenbe is belekötnek meg fórumokon nyomják a mélybemenő elemzéseket könyv-játék-sorozat között, az egy külön szubkultúra, ami töredéke a sok százmilliós közönségnek.
0
0
0
0
The Witcher FAN avatar
@botmunpls: Nem kell keresgélni csak nyitva kell tartanod a szemed és szembejön veled🤣.

Amúgy 7/6 napot dolgozom🤣, szóval nekem sajnos nincs annyi szabadidőm, hogy még sportoljak és éljem az életem is, és nem szoktam sokat írogatni fórumokon csak ha ép érdekel valami.

Ja és idősebb vagyok mint te.

De a lényeg, én elfogadom azt a tényt, hogy neked tetszik és én örülök is neki, de te azt értsd meg, hogy vannak olyanok(nem is kevesen) akik szeretnék az általuk kedvelt könyveket, ha megfelelően adoptálnák és nem nyomnák telte hülyeséggel vagy írnák át a történetet és a karaktereket.

Amúgy olvastad a könyveket?
0
0
0
0
botmunpls avatar
@The Witcher FAN: Nem, nem is akarom.
A játékoktól is ódzkodtam, mert az első 2 túl régi volt már, a harmadik meg túl lassúnak tűnt. Végül a sorozat miatt játszottam ki a 3. részt és ennyi.
De a könyvekre rá nem vetemednék mert ezek a szláv nevek mind karakter/földrajzi oldalról nehezen értelmezhetőek és memorizálhatóak nekem, ezért gyakran is el kellett gondolkodnom a sori/játék párbeszédei alatt, hogy most kiről is beszélnek.
Talán 5 nevet ha fel tudnék idézni, akit biztosan tudok kicsoda.
0
0
0
0
The Witcher FAN avatar
@botmunpls: Na igen akkor ez sok mindent megmagyaráz, pedig szerintem nem nehezebb mint más nyelvjárás, de ha netelán egyszer ráveszed magad egy remek történettel leszel gazdagabb.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@botmunpls: Mondjuk ismerve a sorozatot, nem igazán értettem a sikereket.
Az emberek vágynak valami másra, valami újra és a sorozat sikere is ezt támasztja alá. Pedig ha negyed annyit adna mint pl a játék akkor mi lett volna? Mert valljuk be ez a sorozat halovány lepkefing.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@santakigyo: Hát nem mondom hogy nem állna jól egy 20-26 részes 40 perces felosztás a sorozatnak, hogy tényleges sorozat legyen, de ha úgy veszem hogy ez a 8-10x 1óra a trendi formátum az utóbbi években, akkor a maga nemében elég jó, és én élveztem.
Többek között engem is a sori ösztönzött hogy kipróbáljam/megvegyem a játékot, meg elég sokakat.
Inkább szánalmas látni a vergődést, hogy ma már hirtelen senkinek sem tetszett, még annak se aki a zenei betéteket osztotta fb-n:DD
0
0
0
0
santakigyo avatar
@botmunpls: Nekem nagyon nem jött át a film.
Igaz kezdetektől fogva ezt éreztem.
Valahogy a játék után hatalmas csalódás volt.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Az első évadot se láttam végig... én a játékokkal sem játszottam így ez a sorozat nekem nem mondott semmit, bár az első évad az elég szar is lett állítólag, ezt egy ismerős mondta aki az összes részét kijátszotta többször is. Így lehet a második évad már tetszene mert talán látványosabb, de igazából nem is vonz egyáltalán sem a játék sem a sorozat,pedig biztos jó ha ennyien szeretik de nekem a sok párbeszéd a játékban gyorsan unalomba tiporná a játékélményt...ezért is nem kezdtem bele, ha egyszer lenne hozzá magyar szinkron akkor bele vágnék, asszem az első 2 részhez van.
0
0
0
0
💬 2
Doge avatar
@bukta2: Pedig a második évad lett egy nagy rakás szar, az első még nagyon is jó volt olvasó szemmel.
1
0
0
0
no avatar
@bukta2: A könyvek alapján készült, nem a játékokén.
0
0
0
0
tadam00 avatar
"mivel a Superman-filmekhez való visszatérése miatt nem kíván többé Rívia Geralt bőrébe bújni."
Végre egy olyan cikk amiben legalább írnak valami indokot is. Utálom amikor lehoznak egy hírt és csak a lényeges részt nem írják. (Függetlenül attól, hogy a valódi indok tényleg ez vagy az hogy nem marattak hűek a könyvhöz, az már másik kérdés)
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@tadam00:
Végre egy olyan cikk amiben legalább írnak valami indokot is.
Pedig pont azért nem írnak indokot mert Henry-n és a sorozat vezetőségén kívül senki nem tudja a pontos indokot. Ez az egyetlen oldal ahol ezt így kijelentik pedig egyáltalán nincs ez megerősítve senkitől. Geralt volt Henry álomszerepe, és nem szokás ilyen lazán félredobni egy sorozat legnagyobb sztárját, főleg mikor jóformán egymaga cipelte az egész sorozatot a hátán. Lehet hogy Superman filmeknek is van köze ehhez, de egyáltalán nem biztos hogy csak amiatt, vagy hogy volt-e bármi köze az egészhez.
1
0
0
0
downuser avatar
" Kár érte. Kiváló ügynök volt. "
0
1
0
0
Legendrush27 avatar
Utoljára a Barátok köztben láttam ilyen főszereplő cserét. A Witcher könyvek és játékok megerőszakolása ez a sorozat.
0
0
2
0
💬 1
foley951 avatar
@Legendrush27: Egyet értek. Minden tiszteletem Cavill-nek, de a sorozat totál nem követi a könyveket. Valahogy az egész egy nyögve-nyelős Netfosos középszerű valami.
2
0
0
0
The Witcher FAN avatar
Én a 2.évad után amikor meggyalázták Kaer Morhen-t azzal, hogy bordélyt csináltak belőle dobtam az egészet, szóval nem nagy veszteség.

Amúgy vannak teóriák rendesen, sokan azt mondogatják más fórumokon, hogy valójában nem egyeztek a rendezővel és a többi színészél akik zsigerből rühellik a könyveket és a játékokat mivel túl férfi központúak.
1
0
0
0
💬 3
PotykaPal avatar
@The Witcher FAN: Szintén zenész, egyszerűen a második évad egy fan-fiction lett, nagyon kevés köze volt a könyvekhez, azt hiszem a Blood Of Elves történéseit kellett volna követnie, de csak a körvonal volt meg, teletömködték szeméttel. Henry Cavill azt nyilatkozta, mindaddig benne van a "buliban", ameddig hűek a sorozat írói és producerei Andrzej Sapkowski műveihez. Nem volt azok, így lépett Cavill és 100%-ban támogatom a döntését!
1
0
0
0
The Witcher FAN avatar
@PotykaPal: Nálam a legnagyobb probléma az volt, hogy kiforgatták a karaktereket és kb 10 éves gyerekek szintjére butították őket.Persze mint könyvolvasó azért van még más is.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@PotykaPal: Semmi köze a könyvekhez, nagyon meg lett gyalázva az egész Witcher univerzum. De legalább lettek volna képesek egy épkézláb történetet írni helyette, de nem tudtak még ennyit sem. A karakterekről meg ne is beszéljünk. Olyan szinten lett mindegyik kiforgatva, hogy a hányinger kergetett (lásd Nenneke papnő, akinek minden második szava "f u c k"; mindegyik főszereplő másképp viselkedik, Yennefer meg mint egy 6 éves kislány lenne, aki megtanult káronkodni, "fire ***er"). Hol élünk emberek? Mióta normális az ilyen alpári minőség? Nem is csoda, hogy Cavill lelépett, meg elégelte a sok szerencsétlen woke írót és rendezőt (*** you Lauren Hissrich).
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció