A The Crew 2 és a The Crew Motorfest is offline módot kap

Szerző: xoki | 2024. September 15. | hír | 15 hozzászólás

Elég sok negatív kritika érte a Ubisoftot, miután leállította a The Crew szervereit, és teljesen játszhatatlanná tette a játékot. Úgy tűnik, a cég nem akarja többször elkövetni ugyanazt a hibát: a The Crew 2 és a The Crew Motorfest is játszható lesz internetkapcsolat nélkül.

A The Crew 2 és a The Crew Motorfest is kap egy offline játékmódot, ezzel hosszú távú hozzáférést biztosítva mindkét címhez. Emellett a fejlesztők megígérték, hogy a jövőben mindkét játékhoz további tartalmakat fognak kiadni. Arról egyelőre nincs információnk, hogy mikor érkezik az offline mód, de remélhetőleg hamarosan kiderül majd.

A The Crew-botrány pedig remélhetőleg tanulságul szolgál majd a jövőbeli Ubisoft-címek esetében is, hiszen az emberek nem szeretik, ha olyan termékeket vesznek el tőlük, amelyekért fizettek. Mellesleg a The Crew 2-t jelenleg minden platformon rendkívül kedvezményes áron, mindössze egy euróért szerezhetitek be szeptember 23-ig.

The Crew 2
The Crew 2
The Crew 2
Megjelenés: 2018. June 26. (PC)
Műfaj: Akció, Verseny, MMO
Fejlesztő: Ubisoft Ivory Tower
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Raketa avatar
Szóval akkor van bennük Single player egy játékos mód is amihez nem kéne internet, és mégis csak online tudnak azok is működni? Mi a fenének?
0
0
0
0
💬 2
DoggyDog avatar
@Raketa: Persze, hogy van benne single rész. Csak ugye az only online olcsóbb megoldás a torrent ellen, mint a denuvo. És ugye ráfogják arra, hogy Crew és bandában online jobb a móka :)
0
0
0
0
Raketa avatar
@DoggyDog: De mostmár lesz végre offline mód is, és nem b@sznak ki végre se azokkal akik meg vették, sem azokkal akik le akarják tölteni a torrentről! Jó megoldás!
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Amúgy ezzel a baromi nagy leárazással is csak ők jártak jól, mert az offline elött, még kisajtoltak belőle pár ft-ot, ami ugye, ha offline onnan már torrent...szóval jól csinálták végülis, mert hozott még kis zsebpénzt nekik.
1
0
0
0
💬 2
cabus26 avatar
@DoggyDog: Nem feltétlen,mert az AC Mirage meg az Avatár sem lett feltörve,pedig egy jóideje kijöttek már.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@cabus26: Jó, de azok denuvo-sak. Ez meg az online miatt nem volt törhető, ha itt kidobják offline-ra azonnal fel is törik.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Akkor sem fogom őket megvenni. Nekem az első rész van/volt meg és szívesen elővenném olykor olykor, mint a Grid 1-et is. Még nagyon sokat kell dolgoznia és bizonyítania az Ubinak, hogy ismét hajlandó legyek egy fillért is kiadni a játékaikért.

Folytatásként pl. törölhetnék az EULA-jukból, hogy ha használod a platformjukat, még a lelkedet is birtokolják.
2
0
0
0
kovb677 avatar
Kocsis játékoknak amúgyis kellene offline mód
1
0
0
0
💬 2
cabus26 avatar
@kovb677: Egy single játéknak alapból mi a francnak kell erőltetni az online meglétet...
Opciónak kéne lennie.
Persze,hogy ne lehessen feltörni,azért.
0
0
0
0
Raketa avatar
@cabus26: Gondolom van benne multiplayer is, és azért online.
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Végre egy logikus döntés.
0
1
0
0
DoggyDog avatar
Kemény 319 ft-ért meg is vettem múltkor a 2. részt, szerintem egész jól el lehet vele szórakozni. Rengeteg dolog van benne. Amire kitalálták, hogy szarakodjon vele az ember pár futamot arra tökéletesn jó.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Ez egy jó hír végre. Remélhetőleg a Nacon is meglépi ezt a TDU kapcsán, csak először rakják rendbe a játékot, ha már megjelenésig nem jött össze.
0
0
1
0
MaximumGame avatar
Attól még a Crew 1 megvettem és nem tudom jàtszani màr.... Sokat érek ezzel..
0
0
6
0
TommyVercetti0_X avatar
Már a legelején kellett volna. Az első rész is meg lesz oldva igaz nem a Ubisoftnak köszönhetően hanem a rajongóknak köszönhetően.
1
0
2
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció