A tervezettnél jóval később fog megjelenni a Suicide Squad: Kill the Justice League

Szerző: xoki | 2023. April 16. | hír | 6 hozzászólás

A Suicide Squad: Kill the Justice League játékmenet-bemutatója sajnos nem éppen olyan fogadtatásban részesült, mint amire a fejlesztők számítottak. Emiatt szinte azonnal felbukkantak a játék elhalasztásáról szóló pletykák, amelyek most be is igazolódtak.

A tervezett megjelenés előtt hat héttel a Rocksteady hivatalosan is megerősítette, hogy késni fog a Suicide Squad: Kill the Justice League. Csúszás ide vagy oda, a WB állítólag 2023-as megjelenésre törekedett, de mint kiderült, a fejlesztőcsapat ennél jóval több időt adott magának a játék csiszolására.

A Rocksteady közleménye szerint elsősorban a játékélmény minőségén szeretnének javítani, tehát nem érdemes teljes átalakulásra számítani, nem váltanak át live-service címről egy hagyományos egyjátékos élményre. Valószínűleg az idén látott játékot fogjuk jövőre megkapni, de egy sokkal letisztultabb formában, illetve remélhetőleg változatosabb ellenségekkel.

A Suicide Squad: Kill the Justice League most már 2024. február 2-án érkezik.

Suicide Squad: Kill the Justice League
Suicide Squad: Kill the Justice League
Suicide Squad: Kill the Justice League
Megjelenés: 2024. February 02. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, TPS
Fejlesztő: Rocksteady Studios
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
A nép Batman: Arkham reboot-ot akar, bár már nem lenne igazi, csak ha a szokásos Mark Hamil és Batman szinkronhangja, bár nekem az Originses is tetszettt, Ezio hangja volt Batmannak.
0
0
0
0
💬 1
kismadar avatar
@Liptik: Kevin Conroy tavaly év végén meghalt, szóval ő sajnos már semmilyen formában nem tudja adni a hangját Batman karakteréhez. Szerintem a Batman játék sorozat kifulladt, kár hogy ez a Suicide Squad játékot elvitték egy teljesen más irányba, így kiderült hogy a Rocksteady is csak egy franchise-os fejlesztőcsapat...
0
0
0
0
cabus26 avatar
Úgyik xar játék lesz!
0
0
0
0
💬 3
Payphoner avatar
@cabus26: Ez fix tolhatják bármeddig. Az ilyen játékok ahol több fő hős is van abban egyszerűen nincs fantázia. Marval avangers szintű lesz ugyis
1
0
0
0
no avatar
@Payphoner: Ráadásul a legnagyobb baj az vele (az alapján amit mutattak), hogy olyan mint a fortnite, mindenki egyforma csak más a skin.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@christoferus: így van, mindenki hatalmasat ugrik és mindenki lő. ennyi
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció