A Take-Two felvásárolta a Codemasterst

Szerző: xoki | 2020. November 11. | hír | 18 hozzászólás

Néhány napja felröppent a hír, mely szerint a Take-Two Interactive tárgyalásokat folytat az Egyesült Királyság területén elhelyezkedő Codemasters felvásárlása kapcsán.

Úgy tűnik, az információ valós volt, ugyanis a cég már a részvényesek tudtára adta mindezt, nem sokkal később pedig hivatalosan is megerősítette, hogy megegyeztek a felvásárlást illetően. A cég körülbelül 994 millió dollárért szerezte meg a versenyjátékokra szakosodott fejlesztőcsapatot. Egy ilyen felvásárlás nem egy rövid folyamat, ezért feltehetően valamikor 2021 első negyedévében fog teljesen lezárulni.

A Codemasters rengeteg neves és sokak által kedvelt versenyjátékot készített. A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick elmondta, hisznek abban, hogy a Codemasters nagyban hozzájárul majd a sportjátékaik portfóliójához és a vállalat hosszútávú fejlődéséhez.

Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Emlékszem még a ps1 időszakból mikor megláttam a codemaster logóját. Hát azt az érzést (hangulatot) nem felejtem el sose.
Olyan mint amikor az UBI-s játékoknál mikor bejött a logó és közbe zenélt a (2000-s években)
Jó lenne ma is olyan játékkal játszani ami ilyen nyomot hagy.
Reméljük jót tesz ennek az egésznek a felvásárlás,mert amit műveltek az autós játékaikkal.......
0
0
0
0
💬 1
zsiroslangos avatar
@santakigyo: Szerintem nem a mai játékaikkal van probléma, hanem azzal hogy felnőttünk és nem tudja ugyanazt a játékélményt adni, mint 20-25 évvel ezelőtt.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Akkor remélem megszünnek ezek az egyhangú dirt meg grid játékok.
0
0
0
0
xCube avatar
Részemről örülés van.
0
0
0
0
MrPsziho avatar
Ha már felvásárolták akkor adhatnának nekik egy kis munkát aminek a neve Midnight Club 😜
0
0
0
0
Superman79 avatar
A sony t véletlenül mondjuk nincs kedvük még felvásárolni??? Vagy mondjuk Microsoft, ubisoft?
0
0
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@Superman79: Na, azt a céget megnézném ami a SONY -t vagy a MICROSOFT -ot felvásárolja... 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Superman79: sok sikert hozzá 😆
0
0
0
0
Superman79 avatar
@19ati93: Nyilvan csak irónia! De van benne valami igazsag. A rockstar is az övéké, a 2k, meg még kitudja, hogy mi.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@Superman79: MS sokkal agresszívebb ha már felvásárlások. Miben van igazság? Minden cég, aki teheti felvásárol. Rockstar már kb. 22 éve az övék. Alig vásároltak fel az utóbbi 10 évben érdemben valakit.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Örülnék ha a régi jó kis codemasters játékokat is újra árúsítanák, azokat amiket régen a jogok lejárta miatt szedtek le az árúházakból. Gondolom nem volt elég nagy stúdió hogy régebbi címeket ia fenntartsanak, de így már lenne rá pénz.
0
0
0
0
💬 6
Ayistion avatar
@Warlordcommander: Engem kicsit elszomorít, hogy utolsó Codemasters játék ami tetszett nemem, az a DiRT2 volt. :/ persze játszottam az új részekkel, és gyarapítják a könyvtárat is, kivétel a DiRT5, de ha egy DiRT2 bekerülni microsoft storeba, kompatibilitással, én azonnal megvenném. Még úgy is hogy nem remaster. 😃
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Ayistion: Nem hinném, hogy felkerül. Ha valahova felkerül, az max a Rockstar launcher a steam mellett. Ha jól tudom, nincs se Rockstar, se 2K-s játék a Microsoft storeban.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@csuz-li: Xboxon kapásból oda tudnám mondani a GTA 5, Red Dead 1-2, és még a GTA SA-t. Azt nem tudom hogy PC részlegen ezek ott vannak-e, de mint xbox microsoft store, ott megtalálhatóak.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Ayistion: Nincsenek.
[LINK]
0
0
0
0
xCube avatar
@Warlordcommander: Az első két CMRR nekem hiányzik, klasszikusok, főleg a második rész. A DIRT 2 -t is kiadhatnák modern rendszeren "out of the box" működő verzióban, rengeteget játszottam vele és szivesen elővenném újra, de eddig nem sikerült szóra birnom egyik Windows 10 -es gépemen sem.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Reméljük a legjobbakat! 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció