Menu
A Square Enix megválik az IO Interactive-tól
Szerző: xoki, 2017. május 11., hír

Az IO Interactive a sikeres Hitman szériáról híres, de a Square Enix most mégis megválik tőlük. A Square Enix az után jutott erre döntésre, hogy áttanulmányozta a pénzügyi eredményeit. A cég a későbbiekben a kulcsfontosságú szériákat és stúdiókat kívánja támogatni. Úgy tűnik, a 2016-ban megjelent epizodikus Hitman nem érte el a várt adatokat.

Amíg nincs olyan, aki igényt tartana a stúdióra, addig a Hitman széria jövője is kérdéses marad, ráadásul azt sem tudni, hogy egyáltalán a széria folytatódik-e majd, ha új helyre kerülnek.
Tavaly augusztusában az IO Interactive további két évadot tervezett a Hitmanből. Mivel a jogok nem egy helyre kerültek, ez valószínűleg nem valósul meg és nagyban befolyásolja majd a sorozat jövőjét is.
Ha a céget nem vásárolják fel, akkor ez azt jelenti, hogy a stúdiót bezárják és a dolgozókat elbocsátják.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
xheynor avatar
2 éve | 2017. 05. 12. 14:03:14
#
egyik kedvencem volt mindig is a Hitman, de ez a HITMAN 2015-nek érezhető volt a bukása, Absolution nekem nagyon tetszett és a sztori is jó volt, folytathatták volna azt..
Pokman avatar
2 éve | 2017. 05. 11. 20:26:32
#
Őszintén engem sosem fogott meg ez a játék, egy részét sem bírtam végigjátszani ( nem azt mondom hogy rossz ), egyedül az elbocsátott alkalmazottaikat sajnálom.
Der Fuhrer avatar
2 éve | 2017. 05. 11. 19:31:10
#
:(


Lite versions: