A Square Enix megválik az IO Interactive-tól

Szerző: xoki | 2017. May 11. | hír | 3 hozzászólás

Az IO Interactive a sikeres Hitman szériáról híres, de a Square Enix most mégis megválik tőlük. A Square Enix az után jutott erre döntésre, hogy áttanulmányozta a pénzügyi eredményeit. A cég a későbbiekben a kulcsfontosságú szériákat és stúdiókat kívánja támogatni. Úgy tűnik, a 2016-ban megjelent epizodikus Hitman nem érte el a várt adatokat.

Amíg nincs olyan, aki igényt tartana a stúdióra, addig a Hitman széria jövője is kérdéses marad, ráadásul azt sem tudni, hogy egyáltalán a széria folytatódik-e majd, ha új helyre kerülnek.
Tavaly augusztusában az IO Interactive további két évadot tervezett a Hitmanből. Mivel a jogok nem egy helyre kerültek, ez valószínűleg nem valósul meg és nagyban befolyásolja majd a sorozat jövőjét is.
Ha a céget nem vásárolják fel, akkor ez azt jelenti, hogy a stúdiót bezárják és a dolgozókat elbocsátják.

Hitman (2016)
Hitman (2016)
Hitman (2016)
Megjelenés: 2016. March 11. (PC)
Műfaj: Akció, Lopakodó
Fejlesztő: IO Interactive
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xheynor avatar
egyik kedvencem volt mindig is a Hitman, de ez a HITMAN 2015-nek érezhető volt a bukása, Absolution nekem nagyon tetszett és a sztori is jó volt, folytathatták volna azt..
0
0
0
0
Pokman avatar
Őszintén engem sosem fogott meg ez a játék, egy részét sem bírtam végigjátszani ( nem azt mondom hogy rossz ), egyedül az elbocsátott alkalmazottaikat sajnálom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció